Mergi direct la conținut »
Cum arată cel mai scump apartament de vânzare în Brașov? Costă mai bine de jumătate de milion de euro
Bani și Afaceri Libertatea > Ştiri > Bani și Afaceri > Cum arată cel mai scump apartament de vânzare în Brașov? Costă mai bine de jumătate de milion de euro

Cum arată cel mai scump apartament de vânzare în Brașov? Costă mai bine de jumătate de milion de euro

Cel mai scump apartament de vânzare în Brașov costă 600.000 de euro și este, de fapt, un penthouse cu o vedere deosebită aflat într-o vilă din centrul istoric al orașului.

Proprietatea este dispusă pe 3 nivele și cuprinde 6 camere. Penthouse-ul de lux beneficiază, de asemenea, de finisaje de înaltă calitate, precum placări cu lemn din stejar afumat sau granit și uși din lemn masiv.

Galerie foto completă AICI – imagini din interiorul celui mai scump apartament de vânzare în Brașov

Cum arată cel mai scump apartament de vânzare în Brașov

Apartamentul se vinde mobilat. Dacă ești dispus să plătești mai bine de jumătate de milion de euro pentru a cumpăra această proprietate, vei obține în preț și un garaj subteran încălzit și un spațiu de depozitare, potrivit anunțului de vânzare publicat pe Imobiliare.ro.

Aceasta nu este însă singura proprietate de lux pe care o poți cumpăra în Brașov, dacă ai un buget generos.

Un alt penthouse de lux aflat într-un ansamblu rezidențial se vinde cu 500.000 de euro.

Acest apartament de vânzare în Brașov cuprinde 4 camere și oferă, la rândul său, o priveliște deosebită asupra împrejurimilor.

Locuința se află la ultimul nivel al unui bloc cu 5 etaje și dispune de trei balcoane. Penthouse-ul este mobilat și se vinde cu mașină de spălat rufe, frigider și aragaz. Într-una dintre camere ai și un șemineu.  Găsești AICI imagini cu această proprietate de lux

O altă proprietate exclusivistă a fost scoasă la vânzare în Brașov pentru suma de 496.000 de euro și se află în centrul orașului, pe Drumul Poienii.

Apartament de lux de vânzare în Brașov

Apartamentul cu 6 camere se vinde mobilat și utilat și dispune de loc de parcare în garaj încălzit. Mai multe detalii AICI

Evoluția prețurilor apartamentelor din Brașov

Prețurile solicitate de proprietarii din România care își scot la vânzare apartamentele au crescut cu mai bine de 12% la nivel național pe parcursul ultimului an. Astfel, dacă în octombrie 2016 prețul mediu cerut la vânzare al apartamentelor era de 1.042 de euro/mp util, acum acesta a crescut la 1.171 euro/mp.

Excepție nu face nici orașul Brașov unde doar luna trecută prețurile apartamentelor s-au majorat cu circa 11 euro/mp util. În perioada octombrie 2016-octombrie 2017, acestea au crescut însă cu 9% ajungând la 990 de euro/mp util.

Deci, dacă în toamna anului trecut un apartament cu o suprafață utilă de 52 de mp se vindea, de exemplu, cu puțin peste 47.200 de euro, în prezent o proprietate similară va fi scoasă la vânzare pentru suma de 51.480 de euro.

Cel mai mult au crescut prețurile apartamentelor cu 2 camere aflate în blocuri vechi din Brașov, respectiv cu aproape 11% în ultimul an, în timp ce majorările cele mai puțin semnificative s-au înregistrat în cazul apartamentelor cu 4 camere din blocuri vechi, respectiv de aproape 3%.

 
 
Close
Close
Închide