MENIU CAUTĂ
19 Dec. 2017 16:46

Cel mai scump apartament de tip studio din Brașov costă 69.000 de euro și va fi construit pe această stradă

Distribuie

Un apartament de tip studio aflat într-un imobil nou din Brașov, pentru care lucrările de construcție vor fi finalizate în toamna anului viitor, a fost scos la vânzare cu prețul de 68.982 de euro, la care se adaugă TVA. Acesta este cel mai scump apartament cu o cameră pe care îl poți cumpăra, în momentul de față, în acest oraș.

”Așezat central, la etajul al doilea al complexului, acest studio este dedicat celor ai pragmatici clienți, care își doresc să îmbine intimitatea și liniștea, cu nevoia de aer curat și socializare, totul într-un spațiu compact, dar versatil”, se explică în anunțul de vânzare publicat pe Imobiliare.ro.

Cel mai scump apartament de tip studio de vânzare în Brașov are o suprafață utilă de aproape 42 de mp și dispune de o terasă deschisă, amplasată deasupra curții interioare a imobilului, cu vedere către Dealul Gorița și către Pietrele lui Solomon.

Cea mai scumpă garsonieră din Brașov

Locuința, aflată în zona Scheii Brașovului, dispune de centrală individuală și de încălzire în pardoseală, iar băile vor fi complet utilate și mobilate la predare.

Viitorul proprietar poate cumpăra și un loc de parcare subteran dacă dispune de un buget suplimentar de 12.000 de euro, preț la care se adaugă TVA.

Citește mai multe despre Brașov, garsoniera și studio pe Libertatea.

Comentarii