MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2017 16:11

Cele mai ieftine apartamente cu 3 camere din Constanța. Le poți cumpăra cu cel mult 35.000 de euro

Distribuie

Dacă vrei să îți cumperi un apartament cu 3 camere în Constanța, dar ai un buget destul de redus, nu trebuie să îți faci griji. Găsești, în momentul actual, numeroase astfel de locuințe pe care le poți achiziționa cu un buget de cel mult 35.000 de euro.

Cel mai ieftin apartament cu 3 camere de vânzare în Constanța poate fi cumpărat cu 33.000 de euro, potrivit anunțurilor publicate pe Imobiliare.ro.

Cel mai ieftin apartament cu 3 camere din Constanța

Vezi AICI MAI MULTE IMAGINI cu cel mai ieftin apartament cu 3 camere din Constanța

Acesta se află la mansarda unui bloc amplasat în cartierul km 4-5. Apartamentul semidecomandat are o suprafață utilă de aproape 55 de mp.

Cu 33.500 de euro poți cumpăra un apartament cu 3 camere afla în  zona Halta Traian. Locuința este decomandată și se află într-un imobil construit în 1979.

Apartament ieftin de vânzare în Constanța

Încălzirea se face cu ajutorul unor sobe de teracotă, dar se poate face rapid racordarea la gaze, acestea fiind trase pe scară, potrivit anunțului de vânzare. Apartamentul se vinde nemobilat și este disponibil imediat. Vezi AICI mai multe detalii 

Dacă ai un buget de 35.000 de euro poți cumpăra, de exemplu, un apartament cu 3 camere în zona km 5. Găsești de vânzare la acest preț o  locuință la mansardă, cu o suprafață utilă de 60 de mp, complet mobilată și utilată. AICI imagini cu interiorul apartamentului

O altă variantă ar fi un apartament cu 3 camere la etajul 5 al unui bloc construit în 2008.

Apartament de vânzare în Constanța

Acest apartament se vinde parțial mobilat și utilat și dispune de o suprafață utilă de 55 de mp.  Găsești AICI mai multe detalii și imagini

Cum au evoluat prețurile apartamentelor din Constanța în luna noiembrie

Prețul mediu de vânzare al apartamentelor din Constanța a crescut cu 24 de euro/mp pe parcursul lunii noiembrie și a ajuns la 1.083 de euro/mp. Acesta este, totodată, mai mare cu 128 de euro/mp față de perioada similară a anului trecut, potrivit Indicelui Imobiliare.roEvoluția prețurilor apartamentelor din Constanța.

 

Luna trecută proprietarii vindeau apartamentele noi la un preț mediu cu 19 euro mai mare pe mp față de finele lui octombrie, respectiv cu 1.084 de euro/mp. Prețul mediu al apartamentelor vechi a crescut mai mult, respectiv cu 25 de euro/mp, și a ajuns la 1.083 de euro/mp.

Citește mai multe despre apartament pe Libertatea.

Comentarii