Rețelele de socializare sunt însoțite de aplicații de chat care facilitează comunicarea privată cu membrii familiei, cu prietenii ori cu colegii de serviciu. Cu siguranță ai o cunoștință care, la un moment dat, te-a enervat atât de tare cu meme-uri, bancuri, fotografii sau link-uri irelevante pentru tine încât ai blocat-o fără să o elimini din lista de contacte, indiferent dacă acest lucru s-a întâmplat pe Messenger, pe Instagram ori pe WhatsApp.
Cuprins:
Dar, dacă între timp te răzgândești și dorești să deblochezi respectiva persoană, poți să o deblochezi, iar noi îți vom spune în cele ce urmează cum poți face acest lucru.
Deși operațiunea de deblocare a unui contact poate părea o mare „inginerie”, în realitate, lucrurile sunt mult mai simple decât ai crede. Pentru asta trebuie să te conectezi la Facebook cu datele personale de autentificare și să parcurgi următorii pași:
Atenție! Dacă deblochezi un contact, nu îl vei mai putea bloca din nou decât peste câteva zile.
Mesajele primite pe Facebook Messenger apar și în lista de „Conversații” de pe Facebook. Acestea nu sunt comentarii la postări sau chiar postări într-un profil sau pe o anumită pagină.
Pentru a debloca mesajele primite de la un prieten va trebui să urmezi pașii de mai jos:
Mulți utilizatori au întrebat pe diferite forumuri cum se pot debloca persoane pe Instagram? La fel ca în cazul deblocării pe Facebook, această operațiune este la fel de simplă și pe Instagram.
Ca să blochezi un contact din setările aplicației trebuie să faci următoarele:
Pentru a debloca o persoană direct din flux va trebui să faci următoarele:
Dacă dorești să deblochezi unul dintre contactele tale din WhatsApp nu ai altceva de făcut decât să intri în aplicația de chat și să parcurgi pașii următori:
Din acest moment, tu și contactul respectiv veți putea să vă trimiteți din nou reciproc mesaje, apeluri și actualizări de stare.
Mai există o variantă, și anume poți căuta peresoana pe care ai blocat-o, atinge prelung contactul respectiv și în final selectează opțiunea „Deblocați pe {contact}”.
După ce deblochezi un contact nu vei primi mesajele, apelurile sau actualizările de stare pe care vi le-a trimis acesta cât timp a fost blocat.
De asemenea, atunci când deblochezi un contact sau un număr de telefon care nu a fost salvat anterior în agenda telefonului, nu vei putea restaura contactul sau acel număr de telefon pe dispozitivul tău.