Mergi direct la conținut »
Cum o alintă Prințul Philip pe Regina Elisabeta a II-a. La asta nu te-ai fi așteptat
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Cum o alintă Prințul Philip pe Regina Elisabeta a II-a. La asta nu te-ai fi așteptat

Cum o alintă Prințul Philip pe Regina Elisabeta a II-a. La asta nu te-ai fi așteptat

Are 91 de ani, este regina a 16 state suverane, asupra cărora domnește de 65 de ani și este mâna de fier a Marii Britanii, însă, cu toate acestea, soțul ei, Prințul Philip, o alintă pe Elisabeta a II-a într-un mod extrem de bizar, am putea spune de-a dreptul ilar. Se pare însă că, în urma celor 60 de ani de căsnicie, și-a câștigat acest drept.

În cuplurile cu vechime și nu numai, numele de alint sunt o obișnuință, iar cei mai mulți dintre noi nu se sfiesc să le folosească nici în public. Și cum, vorba bancului, dacă la începutul relației îți alinți partenerul cu nume de animale mici, în timp ajungi să apelezi la nume de animale mari, plaja de porecle este practic nelimitată.

Oricâtă imaginație ai avea însă, nu te poți gândi nici măcar în glumă că suverana Marii Britanii ar putea fi poreclită de soțul ei cu un astfel de nume, dar iată totuși că Prințul Philip (96) își alintă consoarta, și nu oricum…

În copilărie, pentru că nu reușea să-și pronunțe numele corect, familia și prietenii o porecliseră “Lilibet”, iar acum strănepotul ei George îi spune “Gan-Gan”, însă până de curând nimeni nu știa cum obișnuiește Prințul Philip să-i spună soției sale. Acest amănunt a ieșit la iveală pentru prima oară datorită filmului “The Queen”, în care Helen Mirren a jucat rolul Reginei.

Citește mai departe pe viva.ro.


ANALIZĂ – Ce putere de luptă au SUA, Franța și Marea Britanie în zona Siriei


 

Close
Închide
  Close