De Catalina Lohan,

Tratamentele de frumusete si metodele de slabit cu ace sunt ultima moda  descoperita de cei care vor sa arate bine. Sedintele de acupunctura se pot transforma astfel si in tratamente pentru vindecarea cosurilor si estomparea ridurilor.


“Este o metoda completa de tratament, pentru ca in momentul in care tratez fata, ma ocup de insanatosirea intregului organism. De exemplu, daca persoana respectiva are probleme cu rinichii, ficatul sau colonul, la scurt timp dupa incheierea se-dintelor de “cosmetica”, fata se va “deteriora” din nou. Rezultatele tratamentelor depind in mare masura de starea generala a pacientilor, de modul lor de viata si de respectarea dietelor prescrise”, ne-a spus dr. Tutu Codrut, specialistul in acupunctura si medicina traditionala a cabinetului Cedru San (tel. 0745.43.351, 021/619.11.17)


Prin acupunctura completata de alte metode naturiste, doctorul poate trata boli de piele ca vitiligo, psoriazis, dermatite, alergii si alopecie (caderea parului). “Un lucru imbucurator pentru noi este succesul nesperat al tratamentului pe care il aplicam pentru vitiligo. Practic, putem spune ca vitiligo este o boala suta la suta curabila. Pornind de la reteta aflata de la o batrana din Ardeal, am facut unele combinatii noi de plante”, ne-a spus doctorul.


In ultima perioada insa, tot mai multe persoane apeleaza la ajutorul acupuncturii pentru a scapa de kilogramele in plus. “Am un pacient, un tanar de 21 de ani, care a slabit 10 kilograme in doua luni numai cu acupunctura”, ne-a precizat Tutu Codrut.


Pentru cei carora le e frica “de ace” sau nu au bani pentru sedintele de acupunctura, exista mici trucuri pentru tratamente acasa. “Acupunctura nu poate fi practicata decat de un doctor, dar sunt aceleasi puncte ca cele de presopunctura, iar daca cineva te invata, poti sa te ajuti singur. De exemplu, pentru slabit sunt 100 de puncte pe tot corpul, dar dupa o consultatie eu pot sa-i arat pacientului care sunt punctele importante pentru organismul lui”, ne-a spus dr. Tutu.

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci