Mergi direct la conținut »
Cum va fi vremea de 2 mai la munte și la mare. Temperaturi în creștere, dar cu precipitații
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cum va fi vremea de 2 mai la munte și la mare. Temperaturi în creștere, dar cu precipitații

Cum va fi vremea de 2 mai la munte și la mare. Temperaturi în creștere, dar cu precipitații

Vremea va fi uşor instabilă, în data de 2 mai, dar valorile termice vor fi în creştere uşoarã, apropiate de mediile multianuale în majoritatea regiunilor, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

De Dragoș Tănase,

Vremea în București, pe 2 mai

Vremea se va încălzi în Capitală, dar cerul va fi variabil, cu unele înnorări și condiţii pentru ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 22 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 9-10 grade Celsius, mai scăzute la periferie.

Vremea  în țară, pe 2 mai

În țară, vremea va fi uşor instabilă, iar valorile termice vor fi în creştere uşoară faţă de ziua precedentă, devenind apropiate de mediile multianuale în majoritatea regiunilor, potrivit Mediafax.

Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade Celsius în estul Transilvaniei şi 23 de grade Celsius în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 şi 12 grade Celsius.

Cerul va fi temporar noros şi mai ales după-amiaza şi seara, local, îndeosebi în jumătatea vestică a ţãrii, când se vor semnala averse însoţite de descărcări electrice.

Vremea la munte, pe 2 mai

La munte, în general la altitudini de peste 2.000 m, trecãtor vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona de munte din sud-vestul ţării şi pe arii restrânse în restul teritoriului.

Vremea la mare, pe 2 mai

Vremea va fi schimbătoare pe litoral și trecator vor fi averse, pe litoral, iar vântul va avea unele intensificari. Temperaturile maxime vor fi apropiate de mediile multianuale în majoritatea regiunilor.

De altfel, am primit vești proaste de la meteorologi pentru primele zile din luna mai. Vremea se răcește din nou și sunt așteptate ploi!

FOTO – Hepta


Citește și: VIDEO/ S-a dat startul distracției de 1 Mai în Vama Veche! Noapte albă cu foc de tabără și muzică folk la malul mării


 

Close
Închide
  Close