Mergi direct la conținut »
VIDEO/ S-a dat startul distracției de 1 Mai în Vama Veche! Noapte albă cu foc de tabără și muzică folk la malul mării
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO/ S-a dat startul distracției de 1 Mai în Vama Veche! Noapte albă cu foc de tabără și muzică folk la malul mării

VIDEO/ S-a dat startul distracției de 1 Mai în Vama Veche! Noapte albă cu foc de tabără și muzică folk la malul mării

Distracția e în toi în Vama Veche! Petrecerea de 1 Mai a început încă de marți seară, pe plaja stațiunii de pe litoral, acolo unde mii de oameni s-au strâns în jurul focului, cântă și dansează pe muzică folk, dar și pe versurile melodiilor care au făcut celebră trupa Vama Veche: „Am doar 18 ani” sau „Vara asta am să mă-ndrăgostesc”. 

De Răzvan Luțac,

Tinerii sunt pregătiți să facă noapte albă pe plajă, în jurul celor două focuri de tabără aprinse la malul mării.

Stațiunea este plină ochi de turiști, iar cei care vor să ajungă aici și nu și-au găsit loc de cazare până acum vor avea probleme, deoarece cazările sunt epuizate de câteva săptămâni.

În Vama Veche are loc pe 30 aprilie în 1 mai ediţia de primăvară a Sunset Festival, eveniment organizat pe strada Tudor Vladimirescu, la care vor cânta Subcarpaţi, Kazi Ploae, CTC, Dj Oldskul şi mulţi alţii.


Citește și:

Ce poţi face de 1 Mai în Bucureşti: Concerte, picnicuri, teatru în aer liber şi petreceri „muncitoreşti”. Unde se pot face grătare legal

Close
Închide
  Close