MENIU CAUTĂ
18 Dec. 2017 14:57

Cum va fi vremea de Crăciun 2017. Ninsori și temperaturi scăzute

Distribuie

Cum va fi vremea de Crăciun 2017. Directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a oferit cele mai noi informații legate de prognoza meteo din perioada sărbătorilor. În general, se vor înregistra temperaturi scăzute și ninsori.

Nu mai e mult până la sărbătorile de iarnă, iar românii vor să știe cum va fi vremea în preajma concediilor, mai ales că tocmai a nins și în București, iar meteorologii anunță vremea rece, cu temperaturi scăzute și chiar precipitații. Că doar e iarnă, nu?

„Va ninge moderat cantitativ. Până mâine, la ora 18.00, este o atenționare de ninsoare. Temeratura va fi una mai coborâtă decât înregistrează stațiile meteoroloice. Regimul de temperaturi scade, ne apropiem de ceea ce ar fi normal. Cel mult minime de -9 Celsius, până la 0 grade Celsius. Dacă la acest moment ar fi normal să avem -9 grade Celsius, de marți (19 decembrie)  vom avea -10 grade Celsius. În Muntenia, în Dobrogea și în cea mai mare parte a Transilvaniei, vor fi valorile cele mai coborâte de temeraturi.

Probabilitatea de a avea precipitații mixte în ajunul sărbătorilor de iarnă în București este una în creștere. Pentru că avem în continuare cer mai mult noros, nu avem temperaturi atât de scăzute. De abia de marți vor fi în scădere. Precipitații nesemnificative, dar regimul de temperaturi este în scădere”, a precizat Elena Mateescu, director ANM.

Așadar, vom avea zăpadă de Crăciun? Ce spune meteorologul. Pe 25 decembrie, va fi „mai rece decât în mod obișnuit. Ne așteptăm la valori de cel mult 2-3 grade. În zona litoralului, chiar mai coborâte și apropiate de norme în partea de vest a țării. Va fi frig, dar e o zi de iarnă aproape de normal”, a mai precizat directorul ANM, la Antena 3.

Până atunci, vezi cum va fi vremea până la Crăciun.


CITEȘTE ȘI…

”Moș Gunoi” ne-ar putea aduce în 2018 amenzi de peste 300.000 de euro pe zi din cauza deșeurilor

Prețul succesului pentru actorii din Las Fierbinți. Bobiță, Celentano, Dorel și Geani iau 75.000 euro pe trei spectacole ”deocheate”


 

Citește mai multe despre ANM, Crăciun, Prognoza meteo și Vremea pe Libertatea.

Comentarii