Mergi direct la conținut »
Cursa Wizz Air București-Bruxelles a fost întoarsă de urgență la sol, după ce a lovit o pasăre
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cursa Wizz Air București-Bruxelles a fost întoarsă de urgență la sol, după ce a lovit o pasăre

Cursa Wizz Air București-Bruxelles a fost întoarsă de urgență la sol, după ce a lovit o pasăre

Un avion de pasageri al companiei low-cost Wizz Air, care efectua cursa București - Bruxelles, a revenit la sol de urgenţă, în această dimineaţă, după ce a lovit o pasăre în timpul decolării.

De Dragoș Tănase,

Incidentul a avut loc la câteva minute după decolarea aeronavei programată miercuri dimineață la ora 07:00, iar reprezentanții companiei au anunțat că niciun pasager nu a avut de suferit în urma incidentului.

Decizia de a reveni la sol a fost luată de pilot, pentru siguranța pasagerilor și a echipajului, iar aeronava a fost verificată de personalul tehnic, odată revenită la sol.

Avionul urmează să decoleze spre Bruxelles în câteva zeci de minute, potrivit Digi 24.

La sfârșitul lunii ianuarie, tot un avion al companiei Wizz Air, care venea de la Catania, Italia, către București, a transmis un mesaj SOS, iar autoritățile de pe Aeroportul Otopeni s-au pregătit pentru aterizarea de urgență. Află ce s-a întâmplat!


Citește și… EXCLUSIV | Wizz Air şi Ryanair, suspecte de practici tip “cartel” în România. Consiliul Concurenţei a fost sesizat de Asociaţia pentru Protecţia Drepturile Pasagerilor


 

Close
Închide
  Close