De Ana Hațeg,

Cursa de la München (Germania) a fost anulată, iar cea de la Londra (Anglia) spre Sibiu a fost redirecţionată spre Cluj-Napoca, în cursul nopţii de duminică spre luni, din cauza ceţii, a anunţat purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Sibiu, Alexandra Păcurar.

„Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile – vizibilitate redusă cauzată de ceaţă – în cursul nopţii a fost anulată cursa München – Sibiu, programată pentru sosire la ora 1,00, şi, implicit, cursa Sibiu – München, programată pentru plecare la ora 6,05, respectiv cursa Londra (SEN) – Sibiu, programată pentru sosire la ora 3,00 a fost deviată spre aeroportul din Cluj”, a explicat Alexandra Păcurar, potrivit Agerpres.

Meteorologii au emis, luni dimineaţa, mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă densă şi chiciură, valabile în 21 de judeţe.

Până la ora 10:00, în zona joasă a judeţelor Cluj, Sălaj şi Bistriţa-Năsăud, dar şi în localităţi din judeţele Bacău, Galaţi, Vrancea şi Vaslui se va semnala ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii, local, sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. În aceste zone, izolat, vor fi şi depuneri de chiciură.

Citeşte şi:

Cristina Țopescu a murit. Primele declarații ale vecinei care a sunat la 112

Ultimul text al Cristinei Țopescu. În a doua zi de Crăciun, a scris despre Papa Francisc și despre iubirea pentru animale

Cea mai mare suferință a Cristinei Țopescu: ”Televiziunea mi l-a răpit pe tata”

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați