Mergi direct la conținut »
Cutremur de 4 grade în județul Vrancea, duminică seara

Un cutremur cu magnitudinea de 4 grade a avut loc, duminică seară, în judeţul Vrancea. Seismul s-a produs la o adâncime de 190 de kilometri.

De Răzvan Mihalașcu,

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), cutremurul a avut loc la ora 21:40:03.

„Intensitatea cutremurului în zona epicentrala a fost de II grad(e) Mercalli. Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Covasna (37km), Nehoiu (42km), Slănic-Moldova (45km), Târgu Secuiesc (47km), Tîrgu Ocna (52km)”, a transmis INCDFP.

Acesta este al cincilea cutremur înregistrat duminică de INFP. Trei dintre acestea s-au produs în judeţul Vrancea, unul în Buzău şi unul în Marea Neagră.

De asemenea, un cutremur cu magnitudinea de 4,2 a avut loc, pe 18 mai, în zona seismică Vrancea.


Citește și:

OPINIE/Țara din care dispar copiii dispăruți. Jurnalista Adriana Oprea vă propune o incursiune în realitate: cât le pasă cu adevărat și ce au făcut autoritățile române pentru copiii pierduți sau răpiți


Publicitate:

“Într-o singură secundă, poți pierde totul. Dezastrele naturale nu sunt planificate. Vin când te aștepți mai puțin. Dacă ești nepregătit, îți vor da lumea peste cap. Asigură-te că natura imprevizibilă nu îți răpește totul. Intră pe paidromania.ro/4martie și fă-ți asigurarea obligatorie pentru locuință. Asigurat,ești mai puțin vulnerabil!”

Close
Închide
  Close