12 Iul. 2017 15:59

Dacia recheamă în service peste 2.000 de mașini Duster. Compania a depistat unele probleme la comanda claxonului

Distribuie

Dacia recheamă în service masini Duster cu probleme la claxon. Compania Dacia, care este parte din grupul francez Renault, recheamă în service 2.032 de modele Duster, din cauza unor posibile probleme la comanda claxonului, care ar putea afecta inclusiv funcționarea corectă a airbag-ului șoferului, potrivit unui comunicat al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

Constructorul auto a identificat o posibilă dimensionare incorectă a “sistemului electric al claxonului, ceea ce poate provocă pierderea funcției acestuia și/sau apariția de fum la nivelul comenzii claxonului de pe volan. Totodată, în anumite situații, poate apărea o disfuncționalitate a airbag-ului șoferului”, potrivit comunicatului.

Operațiunea de verificare și eventuala remediere a cablajului este estimată să dureze o oră, iar costurile sunt acoperite integral de companie.

Dacia a înregistrat anul trecut cea mai mare cifră de afaceri de când a fost achiziționată de către grupul Renault, 20,77 miliarde lei (4,6 miliarde euro), cu 8,35% mai mult decât în 2015, pe fondul unui avans al exporturilor și al cererii crescute pentru modelul Duster, potrivit hotnews.ro.

FOTO: dacia.ro


CITEȘTE ȘI… Caz șocant în Botoșani. A înviat la trei zile după ce l-au declarat mort!


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Noi descoperiri arheologice la Curtea Domnească de la Târgoviște
Loading...
Comentarii