MENIU CAUTĂ
28 Oct. 2016 07:44

Dacian Cioloş despre mandatul său: Mulţumiţi sunt doar leneşii şi ipocriţii

Distribuie

Premierul Dacian Cioloş a declarat joi seară la un post de televiziune că nu poate să dea o notă mandatului său, dar că ''mulţumiţi sunt doar leneşii şi ipocriţi''.

”Nu mi-aş da notă. Dar nu sunt mulţumit în sensul că am fi putut face probabil mai multe lucruri. Am învăţat multe lucruri pe parcurs, însă cred că am mişcat, pe de altă parte, multe lucruri. Dar nu ştiu, cred că mulţumiţi sunt doar leneşii şi ipocriţii, dacă e să fiu cinstit. Eu cel puţin nu sunt mulţumit în sensul că tot timpul mă aştept să învăţ din experienţa trecutului şi să fac lucrurile mai bune”, a afirmat Dacian Cioloş la o emisiune Realitatea TV.

El a fost întrebat şi despre numărul mare de schimbări de miniştri din acest an, răspunsul său fiind că nu a avut o rezervă de cadre sau o rezervă de resursă umane.

”Am luat oameni care am crezut eu că pot să fie adaptaţi la o astfel de responsabilitate. Unii s-au adaptat mai bine, alţii mai puţin bine”, a mai spus premierul.

El a precizat că nu poate nominaliza miniştrii care l-au dezamăgit, afirmând că şi alţii, probabil, au avut aşteptări mai mari chiar în ceea ce îl priveşte.

Citește și: Reacția lui Dacian Cioloș după ce a fost votată în PNL propunerea lui ca viitor prim-ministru

Loading...
Comentarii