Mergi direct la conținut »
Dacian Cioloș îl dă în judecată pe Eugen Nicolicea

Dacian Cioloș a anunțat pe pagina sa de Facebook că-l va da în judecată pe deputatul PSD Eugen Nicolicea, după ce acesta a declarat că fostul premieri al României a fost finanțat de George Soroș.

Citește și: Scandal într-un club de fițe din Capitală. Syda Ionescu, amenințat cu pistolul de un sirian

”Domnul deputat PSD care a spus ieri că omul de afaceri George Soroș ar fi plătit bani ca „niște oameni să ajungă în Guvernul României” anul trecut și că m-ar fi „finanțat”, va avea ocazia nesperată de a oferi mai multe explicații și probe în instanță. Acolo va avea șansa să reflecteze, la rece, asupra a ceea ce înseamnă o declarație politică iresponsabilă.

După numai șase luni de la alegeri, coaliția PSD-ALDE și-a înscăunat al doilea guvern, dar a repus în funcții mai toți miniștrii pe care i-a dat jos pentru incompetență. Un scandal politic penibil pentru PSD, cu costuri uriașe pentru credibilitatea României. Ziariști independenți sunt hărțuiți pentru că au îndrăzneala să cerceteze afacerile mai marilor politici. Finanțele țării sunt în pericol. Bursele medicilor rezidenți dispar miraculos. Creșterile salariale anunțate nu pot fi aplicate. Magnificele promisiuni făcute în campania electorală sunt în… pom. Pe scurt, nici măcar membrii PSD nu mai cred în propriul program de guvernare.

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină
Recomandări

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină

 

Aceasta este realitatea pe care PSD se străduiește să o facă uitată. Atunci, încep poveștile cu Bau-Bau.

Un Bau-Bau mare, urât și puternic, care vrea să le facă rău, care-i urmărește, care nu le dă pace pe culoarele Parlamentului și nu-i lasă pe bravii lideri PSD să facă lucrurile minunate pe care le-au promis… Nu vă temeți de Bau-Bau, domnilor!

Eu cred că de câte ori dl Dragnea și ai lui îl pomenesc pe dl Soroș, spun, de fapt, următoarele: „Iar am dat cu oiștea-n gard! Oamenii își pun întrebări și nu ne mai votează! Repede, băgați povestea cu Bau-Bau!”.
Fantezii și povești cu conspirații și forțe oculte, de ținut oamenii ocupați cu orice altceva decât cu minciunile și eșecurile lor”, a scris Dacian Cioloș pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Un nou scandal monstru din cauza lui Cristian Pomohaci. Ce s-a mai aflat despre preotul acuzat de corupere de minori

Close
Închide
  Close