Mergi direct la conținut »
Dacian Cioloș și soția sa, implicați într-un accident în Dâmbovița. Care este starea fostului premier | VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Dacian Cioloș și soția sa, implicați într-un accident în Dâmbovița. Care este starea fostului premier | VIDEO

Dacian Cioloș și soția sa, implicați într-un accident în Dâmbovița. Care este starea fostului premier | VIDEO

Fostul premier Dacian Cioloș și soția sa au fost implicați într-un accident în județul Dâmbovița. Mașina în care se aflau a fost lovită violent de un alt autoturism.

Accidentul în care a fost implicat fostul premier a avut loc joi, în localitatea Ulmi, județul Dâmbovița. Dacian Cioloș și soția sa, Valerie, se întorceau de la tabăra Magicamp, când mașina, în care se aflau, a fost lovită de un alt autoturism, notează Gazeta Dâmboviței. Șoferul, care a provocat accidentul, nu a păstrat distanța în mers.

Conform surselor citate, maşina fostului premier a fost lovită din spate de un alt autoturism care circula cu viteză. Nici fostul premier şi nici soţia acestuia nu au fost răniţi, însă maşina lor a fost avariată serios în urma accidentului.

Mașina în care se aflau fostul șef al Executivului și soția sa a fost avariată serios, iar, în urma impactului, s-au deschis airbag-urile. Potrivit sursei citate, soţii Cioloş au sărit în ajutorul celuilalt șofer, de teamă ca mașina acestuia să nu ia foc.

Nici Dacian Cioloș și nici soția acestuia nu au fost răniți în urma accidentului.


Citește și Pilonul II de pensii va deveni opțional, anunță premierul Tudose


 

Close
Închide
  Close