MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Dacian Cioloș vrea declarații de la Dragnea că nu a colaborat cu fosta Securitate

Distribuie

Dacian Cioloș așteaptă de la Liviu Dragnea și conducerea PSD declarații pe propria răspundere că nu au colaborat cu fosta Securitate și nici cu actualele servicii de informații. Declarațiile liderului PLUS vin în contextul în care liderul PSD a spus în mai multe rânduri că partidul său și cel condus de Victor Ponta ar fi partide de securiști. Cioloș a spus că toată conducerea partidului său, în frunte cu el, a dat aceste declarații.

Liviu Dragnea, Sebastian Ghiţă, ceilalţi care se plimbă de câţiva ani de zile pe la instituţiile de forţă şi pe la serviciile de care vorbesc acum şi cu care au avut treabă, nu găsesc altă scuză decât să acuze ceea ce fac ei în partid spre ceilalţi. Înainte de toate, vreau să văd de la Liviu Dragnea declaraţiile pe propria răspundere ale conducerii PSD care să spună că nu au colaborat cu Securitatea niciodată şi n-au colaborat cu servicii de informaţii din ţară şi din străinătate. Asta am făcut noi la PLUS, toţi cei din conducere, în frunte cu mine, asta trebuie să o facă şi ei”, a afirmat Dacian Cioloş într-o conferinţă de presă. În caz contrar, afirmațiile lui Dragnea sunt „vorbe în pustiu” a mai spus liderul PLUS.

Dacian Cioloş a mai spus că Liviu Dragnea „nu are altceva ce să vândă decât poveşti” și nu mai are curajul să apară în public decât foarte bine păzit, potrivit Agerpres.

Asta au făcut de când au ajuns la guvernare, au atacat justiţia, au atacat statul român ca să îşi rezolve problemele, România începe să devină tot mai mult un stat controlat de un partid. Vreau să-mi arate Liviu Dragnea unde este bunăstarea în buzunarul românilor şi în mâna cui este buzunarul românilor de un an şi ceva. Faptul că Dragnea se duce doar prin sud unde are gardă pretoriană care îl înconjoară şi stă ascuns, pentru că nu are curajul să iasă în piaţa publică în faţa românilor să dea explicaţii, arată halul în care a ajuns Dragnea în fruntea PSD-ului”, a mai spus Dacian Cioloş.


Citește și:  Dosarul «Moscova 2» ne reamintește ce imens e Tezaurul României la valoarea de azi. Rușii ne-au sechestrat 10 miliarde $!


 

Comentarii