De Andreea Radu,

„Acum, că am ieșit din logica de campanie, am din nou ocazia să mă bucur fără grijă de întâmplările simpatice ale câte unei zile”, scrie Barna pe Facebook.

Politicianul a relatat că l-a întâlnit pe Florin Piersic în aeroport în Cluj și, deși nu se cunoșteau, au început să vorbească.

„Nu ne cunoșteam, dar toate întâmplările ultimelor luni l-au făcut să-mi vorbească, cu căldura și energia lui inegalabile despre încredere, despre viitor și despre mult suflet”, a povestit Dan Barna.

În mesajul publicat pe rețeaua de socializare, Barna mărturisește că întâlnirea cu Florin Piersic a fost „un autentic sentiment de bine” pentru care i-a mulțumit.

„(…)Și da, chiar i-am cerut un autograf pe agendă, a scris liderul USR în încheierea mesajului său.

În luna octombrie a acestui an, candidatul Alianței USR-PLUS la alegerile prezidențiale a făcut o gafă în timpul turneului său electoral.

Aflat la Oradea, Barna s-a întâlnit pe o stradă din centrul orașului cu Emeric Ienei. El s-a oferit să îi acorde un autograf fostului antrenor de fotbal, gestul său fiind considerat o gafă pentru că nu l-ar fi recunoscut.

Politicianul a negat acest lucru, spunând pe pagina lui de Facebook că cei doi au făcut de fapt schimb de autografe „cu umor și eleganță”.

Citeşte şi:

Revolta femeilor europene care reinventează tehnologia: “Abia aştept să nu mai fie nevoie de o categorie specială de premii pentru femeile antreprenoare!”

Anchetă bombă în sistemul bancar: BRD s-a autodenunțat la Parchet că a dat mită în cadouri funcționarilor Casei de Sănătate

Copilul femeii abuzate de partener și umilite de o judecătoare, luat de tată cu forța, de pe stradă. Cum îl scuză un polițist pe tatăl agresiv

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci