Mergi direct la conținut »
Dăncilă anunţă că va candida la șefia PSD, în cadrul congresului din 29 iunie. Premierul respinge o candidatură la prezidenţiale
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Dăncilă anunţă că va candida la șefia PSD, în cadrul congresului din 29 iunie. Premierul respinge o candidatură la prezidenţiale

Dăncilă anunţă că va candida la șefia PSD, în cadrul congresului din 29 iunie. Premierul respinge o candidatură la prezidenţiale

Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă a anunţat, luni, într-un interviu acordat "Marius Tucă Show", că va candida pentru şefia partidului, la Congresul din 29 iunie.

De Valentina Postelnicu,

Premierul a mai spus că nu doreşte să intre în cursa electorală pentru legerile prezidenţiale din toamnă.

Nu (candidez la prezidenţiale – n.r.). Eu cred că nu mai trebuie să avem această opinie că şeful partidului trebuie să fie candidatul la prezidenţiale. Pot să îi fiu alături, pot să organizez partidul. Eu cred că nu trebuie să mai mergem în aceeaşi logică. Candidatul trebuie să se bucure de popularitate. De aceea am vrut acest Congres mai devreme pentru ca toate eforturile noastre să fie axate pe candidatul la prezidenţiale”.

Ea a continuat: „Cel sau cea care va candida trebuie să se bucure de notorietate, de încrederea populaţiei, şi noi toţi ceilalţi să fim în spatele lui, pentru a-l susţine”, a spus Viorica Dăncilă.

Ea a fost întrebată dacă i-ar plăcea ca la prezidenţiale să candideze Gabriela Firea.

„Binenţeles”, a răspuns Dăncilă, arătând că orice coleg bine plasat în sondaje, se va merge cu el, pentru a câştiga.

„M-ar bucura, mi-ar plăcea ca cineva care are şanse, să candideze la prezidenţiale, fie că este o femeie sau un bărbat. Voi fi alături de candidatul nostru şi voi solicita partidului să îi fie alături”, a mai spus preşedintele PSD.

Andreea Bălan face nuntă azi. Cum arată prima dintre cele trei rochii de mireasă pe care le va purta la eveniment
Recomandări

Andreea Bălan face nuntă azi. Cum arată prima dintre cele trei rochii de mireasă pe care le va purta la eveniment

Dăncilă: Moţiunea de cenzură va fi depusă mâine, săptămâna viitoare va fi votul. Nu va trece”

Preşedintele interimar al PSD a mai spus că, din câte ştie, moţiunea de cenzură va fi depusă marţi, iar votul se va da cel mai probabil săptămâna viitoare.

Ea a criticat Opoziţia, despre care a spus că nu are un proiect politic, şi nu vine cu nimic în schimb.

„Acest lucru mă face să cred că nu e tratată cu seriozitate această moţiune”, a mai spus ea.

Dăncilă: În iulie, un noul Congres pentru prezidenţiabilul PSD

Viorica Dăncilă a mai spus că se va organiza un nou Congres, în luna iulie, pentru a se vota candidatul PSD la prezidenţiale.

Ea a spus că timpul este scurt, pentru că în august se demarează strângerea de semnături pentru alegerile prezidenţiale din toamnă.

 
 
Close
Închide