Mergi direct la conținut »
Daniel Buzdugan, după crima de la metrou. "Totul se poate termina într-o clipă, în mod stupid"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Daniel Buzdugan, după crima de la metrou. "Totul se poate termina într-o clipă, în mod stupid"

Daniel Buzdugan, după crima de la metrou. „Totul se poate termina într-o clipă, în mod stupid”

Daniel Buzdugan și-a spus foarte clar părerea după crima teribilă care a avut loc marți seară la metroul din București.

De Dana Aramă,

Marți seară, o femeie pe nume Magdalena Șerban a împins pe șinele metroului, la stația Dristor 1, o tânără în vârstă de 25 de ani, care și-a pierdut viața. Imaginile surprinse de camerele de înregistrare de la metrou, în momentul crimei, sunt șocante.

Alina Ionela Ciucu, tânăra de 25 de ani care și-a găsit sfârșitul sub roțile unei garnituri de metrou după ce a fost împinsă de o femeie de 36 de ani, avea o poveste de viață impresionantă.

Prezentatorul Danil Buzdugan a comentat și el pe marginea înfiorătoarei crime care a avut loc la metroul bucureștean.

„Crima din stația de metrou Dristor1 ne privește pe noi toți! Viața noastră este un număr limitat de de secunde: Tic-Tac-Tic-Tac….. Între Tic și Tac este o mică pauză, dar frumusetea aceea de fata de 25 de ani n-a mai avut parte de Tac. După Tic a urmat o mare tăcere…
Totul se poate termina într-o clipă, din senin, în mod stupid, fără nicio putere de a te apăra! Mama îmi spunea in adolescenta: ,,
umblă curat îmbrăcat , Daniel, că nu se știe niciodată ce poți să pățești și poate ajungi la spital cu ciorapii rupți sau murdari…”

Acuma îmi dau seama ca mesajul mamei mele era oleacă mai adânc : să umblăm curați la inimă , că nu se știe niciodată când ni se termina tic-tac-ul din abonamentul VIAȚĂ și nimerim pe undeva pe dincolo, cu sufletele murdare…..”, a afirmat Daniel Buzdugan.


Citește și: Ce mesaj și-a scris în palmă asasina de la metrou, după comiterea crimei


 

Close
Închide
  Close