Citește și: David Cameron, demisie cu cântec. Premierul britanic, filmat în timp ce fredona o melodie după ce a anunțat că miercuri demisionează | VIDEO

Mai multe cutii și sacoșe au fost puse într-o camionetă și duse, cel mai probabil, la viitoarea reședință a lui David Cameron și a soției sale. Cei doi au început să caute o locuință de închiriat luni, după ce Theresa May a rămas singură în cursa pentur conducerea Partidului Conservator. Potrivit The Sun, David și Samantha Cameron au găsit o casă în centrul Londrei, pe care o vor închiria pentru a locui alături de cei copii – Nancy (12 ani), Elwen (10 ani) și Florence (5 ani). Premierul şi soţia sa au o locuinţă în catierul de lux londonez North Kensington, dar aceasta este închiriată deja.

David Cameron a anunțat pe 24 iunie, în ziua anunțării rezultatelor în cadrul referendumului privind apartenența la UE, că va demisiona din funcția de premier, dar și din cea de lider al Partidului Conservator, după ce tabăra sa a fost învinsă. Partidul și-a determinat oficial noul lider, luni, acesta fiind Theresa May. De astfel, Theresa May este a doua femeie care va fi premierul Marii Britanii, după Margaret Thatcher.

Foto: EPA

Rezultate bacalaureat 2016. Uite ce note s-au luat!