MENIU CAUTĂ
, de Mirela Dinica

DE CE A PRĂBUȘIT ANDREAS LUBITZ AVIONUL GERMANWINGS? Vezi astrograma copilotului

Distribuie

După nefericitul accident toată lumea a început să caute cauzele acestei întamplari, toate capetele de acuzare îndreptându-se cu duritate către copilotul Andreas Lubitz. Din punct de vedere astrologic, când se analizează un caz, se studiează atât data evenimentului, cât și datele de naștere ale celor implicați. Evident, este laborios să analizăm datele de naștere ale tuturor celor implicați în acest accident, astfel că de cele mai multe ori, se studiează presupusul factor cauzal al evenimentului, în speță, copilotul german, Andreas Lubitz.
Multă lume se întreabă dacă aceste sisteme de predicție pot calcula cu exactitate data morții unei persoane sau data producerii unui accident, dezastru? Sistemele astrologice sunt însă, ca și matematica, modalități de calcul al probabilităților. Pentru a putea stabili cu exactitate data producerii unui accident, este similar căutării acului în carul cu fân. Însă Cristina Groza – Maestru Feng Shui și Coloanele Destinului, după ce a studiat harta natală chinezească a copilotului a explicat probabile cauze ale deciziei pe care acesta a luat-o în doar câteva momente.
„După producerea evenimentului, se pot cuatifica determinările astrologice sau ciclice care au dus la acel incident. Restrângând analiza doar pentru o persoană, este, cu siguranță, mai ușor să calculam, probabilistic, atât perioadele negative cât și cele pozitive prin care poate trece aceasta. La ce ne ajuta faptul că putem afla prin ce perioade urmează să trecem? Imaginati-vă că vă aflați la volanul mașinii și sunteți anuntați că, în aproximativ 50 de m, urmează o groapă. Daca sunteți pe fază, veți frâna și veti putea evita un accident sau uzarea mașinii . Dacă nu aveți parte de acea informație, veți intra direct în groapa respectivă și veți suporta consecințele impactului.
Prin urmare, sistemele astrologice sunt extrem de utile pentru afla probabilistic ce urmează să se întâmple și pentru a ne putea pregăti în consecință. Întorcandu-ne la cazul Andreas Lubitz, dacă ar fi să luăm în calcul varianta oferită de oficialități, oare ce l-a determinat pe copilotul german să recurga la acest act disperat ? În cazul în care nu a fost totuși vinovat de prăbușirea avionului, de ce absolut toată vina a căzut numai asupra lui?
Din punct de vedere al astrologiei chineze (sistemul coloanelor destinului), copilotul german era ca și element al zilei Metal Yin pe Bou. Anul 2015 este un an de Lemn yin pe Capra. Lemnul yin și metalul yin ( semnul zilei de naștere a copilotului) sunt elemente aflate în ciocnire, acest lucru putând duce la tulburări comportamentale ale copilotului german. Aceasta ciocnire a fost dublată de înca o ciocnire între animalele anului, respectiv Capra cu Boul, elementul zilei de naștere a lui Lubitz; cele două animale aflându-se, în astrologia chineza într-un conflict evident.
Peste toate aceste ciocniri care l-au destabilizat teribil de mult pe copilotul german, s-a suprapus și ziua incidentului, zi care, prin prisma astrologiei chineze a adus foarte mult lemn.
Andreas era Metal Yin slab, lemnul fiindu-i extrem de nefavorabil deoarece îl consuma foarte mult. Ziua accidentului a adus cu sine și trei animale (porc (zi), iepure(lună) și capra (an) care iîmpreună formeaza o tripla combinare de lemn yin puternic, la randul ei consumandu-l și ciocnindu-l pe copilotul german. Multă lume se întreabă daca aceste lucruri pot fi evitate. Chinezii spun ca unul dintre factorii atingerii succesului este educatia continua, acumularea de informatii. Cunoașterea înseamna putere. Cunoscându-ne din timp potentialul atât creativ cât si distructiv putem lucra cu noi înșine si, de asemenea, putem evita multe incidente sau evenimente neplacute din vietile noastre sau ale altora. Un caz fericit de personalitate care se consultă în mod constant cu specialisti din domenii de predictie este Angelina Jolie, care a reusit pana acum, cu succes, să-și „administreze” destinul, care desi în ochii publici pare foarte frumos, in realitate este unul destul de incercat si plin de ciocniri. Aceasta ar fi diferenta dintre o persoana care nu s-a informat astrologic asupra destinului sau si una care a facut-o.
 

Citește mai multe despre Accident pe Libertatea.

Comentarii