MENIU CAUTĂ

De ce s-a sinucis Bianca, tânăra din Huși găsită spânzurată. O iubire neîmpărtășită ar fi împins-o să comită gestul extrem

Distribuie

Moartea violentă de care a avut parte Bianca Hîncu este în continuare învăluită în mister. Adolescenta de doar 17 ani a fost găsită spânzurată lângă localitatea Stănilești, după ce a fost dată dispărută încă de la începutul lunii august.

Trupul neînsuflețit al Biancăi a fost adus acasă, marți, în Zgura, satul natal din județul Vaslui. Rudele și prietenii adolescentei sunt în stare de șoc pentru că nu înțeleg de ce fata și-a pus capăt zilelor.

Unii dintre apropiați au spus inițial că Bianca a recurs la gestul extrem, cel mai probabil, din cauza unui scandal în familie, pornit de la bani. În schimb, prietenii adolescentei cred că Bianca s-a spânzurat pentru că suferea din cauza unei iubiri neîmpărtășite, notează observator.tv.

Apropiații spun că adolescenta iubea un băiat din comuna Drânceni care, însă, nu-i împărtășea dragostea. Relația începuse în decembrie 2017, însă lucrurile nu ar fi mers deloc așa cum își dorea Bianca.

„Iubirea mea, te iubesc”, a scris adolescenta pe Facebook, într-un mesaj publicat pe 22 iunie și însoțit de fotografie alături de iubitul ei.

De ce s-a sinucis Bianca, tânăra din Huși găsită spânzurată. Imagine cu tânăra care s-a sinucis. Imagine cu Bianca și tânărul pentru care suferea

Prietenii spun că Bianca era dispusă să facă orice sacrificiu pentru iubire și suferea pentru că nu i se răspundea la fel.

„Vedeți, dacă ea nu a scris un bilet în care să explice ce s-a întâmplat, atunci este clar că era atât de supărată, că nu a mai vrut să se ştie nimic. Nu mai credea că o poate înțelege cineva. Acum facem supoziții, facem deducții, pentru că fiecare vrem să știm de ce se decide să moară un copil de numai 17 ani.

La vârsta aceasta, dragostea te poate împinge să faci lucruri nesăbuite. Era o fată bună, foarte prietenoasă. Am mâncat cu ea astă-vară și era cel mai pozitiv om. Dar nu am avut cum să știu ce e în inima ei”, a declarat, pentru vremeanoua.ro, Larisa, una dintre prietenele fetei.

Într-unul dintre ultimele mesaje publicate pe Internet, Bianca scria: „Fiecare avem câte o cabană a inimii, în care ne refugiem de fiecare dată când ploile vietii devin furtuni”.

De asemenea, poza de profil a Biancă de pe rețeaua Instagram este însoțită de mesajul: „Cine m-a blestemat, a știut să o facă”!

Bianca Hîncu a dispărut în urmă cu trei săptămâni, iar ultima oară fusese văzută pe 18 august, când a plecat de acasă din satul Zgura, comuna Oltenești. Luni, Bianca a fost găsită spânzurată, lângă localitatea Stănileşti.

Joi, adolescenta de 17 ani va fi condusă pe ultimul drum.


Citește și Criminala de la metrou, declarație șocantă în fața judecătorilor despre momentul în care a ucis-o pe Alina: „Nu m-a interesat soarta ei, căutam pantaloni ieftini”


 

Citește mai multe despre Bianca Hîncu, Husi, sinucidere și Vaslui pe Libertatea.

Comentarii