MENIU CAUTĂ

Fata de 17 ani din Huși dispărută de acasă de aproape o lună a fost găsită spânzurată

Distribuie

Final trist în cazul fetei de 17 ani din Huși care a dispărută de acasă în urmă cu aproape o lună a fost găsită spânzurată. Trupul neînsuflețit a fost descoperit luni  dimineață, în zona Drăslăvăț.

Fata dispăruse de acasă de pe 18 august 2018. Luni dimineață, ea a fost găsită spânzurată de un copac. Un bărbat în vârstă de 76 de ani a fost cel care a sesizat Poliția. Familia fetei a recunoscut-o după îmbrăcăminte.

„Rezultatul sigur îl vor avea mâine, ca urmare a necropsiei efectuate de Medicina Legală, dar, din elementele pe care le avem acum, referitoare la hainele cu care era îmbrăcată, bunurile personale, toate acestea indică faptul că ar fi vorba despre adolescenta care a fost dată dispărută în data de 18 august”, au precizat reprezentații IJP Vaslui.

„Sufletul meu blând și curat, te rog de acolo, de sus, să ne veghezi pe toți….sper că Dumnezeu să te ierte pentru ceea ce tu ai ales să faci”, a fost mesajul Pamelei, sora Biancăi Hîncu, transmis în mediul virtual.

Citește și

GALERIE FOTO/ Paradoxul Vaslui. Cel mai bogat cămin de stat pentru bătrâni se află în cel mai sărac județ. Sunt condiții ca-n Germania!

 

Citește mai multe despre Husi pe Libertatea.

Comentarii