Mergi direct la conținut »
Decolările de pe aeroporturile din București pot avea întârzieri, din cauza vremii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Decolările de pe aeroporturile din București pot avea întârzieri, din cauza vremii

Decolările de pe aeroporturile din București pot avea întârzieri, din cauza vremii

Avioanele care decolează marți de pe aeroporturile Otopeni și Băneasa pot înregistra întârzieri de până la 30 de minute. Din cauza temperaturilor scăzute, aeronavele trebuie degivrate.

Anunțul a fost făcut de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

„Operarea este normală pe aeroporturile Henri Coandă şi Aurel Vlaicu, dar în condiţii de ninsoare. Sunt întârzieri minime (sub 30 minute) la unele curse, ca urmare a operaţiunilor de degivrare. Suprafaţa de mişcare este curată, dar se intervine constant pe piste, platforme şi căi rulare pentru îndepărtarea zăpezii”, spun reprezentanţii CNAB.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), 27 de judeţele se află sub o atenţionare cod galben de viscol până miercuri seara, iar la nivelul întregii ţări este în vigoare o informare de vreme rea, cu intensificări ale vântului ce vor avea viteze la rafală de 45 – 55 km/h accentuând senzaţia de rece.

sursă foto: 123rf


Citește și Tolo: Când Parlamentul nu își dădea avizul pentru arestarea politicienilor, era rău! Dar CSM e bun când refuză arestarea procurorilor DNA?!


 

Close
Închide
  Close