Cand nu urca pe scena alaturi de sora ei Raluca, Denisa, mezina trupei Bambi, isi exerseaza talentul culinar. Cel mai mult ii place sa prepare raci cu sos picant, dupa o reteta pe care a invatat-o in Olanda, intr-un restaurant la care a fost cu Raluca si cu fostul iubit al acesteia, fotbalistul Nicolae Mitea. “Mi-au placut foarte mult cum erau preparati, asa ca am cerut reteta. Se face un sos din ardei iute – care trebuie sa fie neaparat rosu -, usturoi si ulei de masline. Dupa ce se amesteca bine cu mixerul, se toarna peste raci si apoi se lasa vreo cinci ore la frigider, pentru a intra bine in ei. Apoi se incinge intr-o tigaie niste ulei de masline si se prajesc racii. Iese o nebunie! Stiu sa mai prepar spaghete cu suc de rosii. Am incercat sa fac si carbonara, dar nu prea mi-au iesit”, ne-a povestit Denisa.
Brunetica spune ca adora sa gateasca atunci cand timpul ii permite. A invatat sa faca snitele, supa de pui si diverse salate de legume sau de fructe. Regreta ca nu a-nvatat sa prepare si peste, care-i place la nebunie, dar spera ca tatal ei, despre care spune ca face o saramura de peste minunata, o va initia si pe ea in aceste “taine”.
Cat despre Raluca, se pare ca blondina trupei nu prea le are cu gatitul. “Decat s-o ajute pe mama la bucatarie, prefera sa faca curatenie prin casa si sa aranjeze hainele dupa culori in sifonier”, ne-a marturisit Denisa.