Mergi direct la conținut »
Camera Deputaților cumpără camere de supraveghere video, în valoare de peste 350.000 de lei
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Camera Deputaților cumpără camere de supraveghere video, în valoare de peste 350.000 de lei

Camera Deputaților cumpără camere de supraveghere video, în valoare de peste 350.000 de lei

Camera Deputaților cumpără camere de supraveghere video, în valoare de peste 350.000 de lei. Potrivit anunțului publicat pe SEAP, este vorba despre componente ale Sistemului Tehnic Integrat de Securitate, respectiv Camere supraveghere HD si Extindere STIS - Inregistratoare digitale. Achiziția vine în contextul desfășurării în toamnă, la București, la Palatul Parlamentului, a sesiunii Adunării Parlamentare NATO. 

De Valentina Postelnicu,

Valoarea estimată a contractului pentru achiziția sistemului de supraveghere video este de 352,941.17 RON, iar criteriul de atribuire îl reprezintă pretul cel mai scăzut. Plata se va face din fonduri bugetare.

Data limită de depunere a ofertelor este 04.09.2017, la ora 15:00.

Cuantumul garanției de participare este de 2.521 lei – pentru Lotul 1 și 1.008 lei – pentru Lotul 2. Perioada de valabilitate a garantiei pentru participare este de 90zile de la data limita de depunere a ofertelor.

Nu este prima achiziție pentru marele eveniment NATO care se va desfășura în țara noastră. Parlamentul a cumpărat până acum de la frigidere, la cuptoare cu microunde și cafetiere, pentru reuniunea la care vor participa peste 800 de oficiali din toată lumea.

Palatul Parlamentului va găzdui în octombrie 2017 sesiunea de toamnă a Adunării parlamentare a NATO.

La eveniment sunt invitate 800 persoane, printre acestea numărându-se şi parlamentari din cele 28 de state membre NATO, alături de secretarul general al NATO şi preşedintele Adunării Parlamentare a NATO, Hugh Bayley. România a mai organizat de două ori acest eveniment, în octombrie 1997 şi octombrie 2011.

Citește și: Gigi Becali s-ar putea întoarce la închisoare! Se cere anularea eliberării condiționate a latifundiarului din Pipera

Close
Închide
  Close