Andrei Nicolae cunoaste acest lucru, motiv pentru care in prima zi va pune pe masa deputatilor nu mai putin de sase feluri de ciorbe si supe. „incercam sa satisfacem toate dorintele clientilor nostri. Deja cunoastem preferintele multora dintre ei. Asa ca ciorbele vor fi acrisoare, cu legume, supele mai usoare. Pentru cei cu regim vom pregati si supe cu rasol. Din meniu nu vor lipsi fripturile, dar si mancarurile cu sos, tocanitele cu ciuperci, salatele, gustarile”, ne-a declarat seful restaurantului. Specialistii in arta culinara, coordonati de Andrei Nicolae, au pregatit si o gama diversa de prajituri, cunoscand apetitul deputatilor pentru acest sortiment. si la capitolul „racoritoare” deputatii au de unde alege: cola, fanta, apa plata, apa minerala, bere fara alcool, dar si o „rezerva strategica” pentru cei amatori de bere adevarata, cu alcool. „Rar mai bea cate unul o bere cu alcool. De regula se consuma mai mult cand vin cu invitati de afara”, precizeaza Andrei. Am dorit sa aflam cat scot alesii din buzunar pentru un meniu complet. „O ciorba, o friptura, plus prajitura si apa minerala costa in jur de 50-60.000 de lei. Noi nu ne permitem un adaos comercial ca alte unitati”, ne-a spus seful restaurantului.
Grija pentru sanatatea deputatilor este supravegheata si de medici. in context, se fac meniuri numai pentru o singura zi. „Niciodata nu se pastreza preparate de pe o zi pe alta”, ne-a mai precizat Andrei Nicolae. Meniuri diversificate si proaspete exista, pofta de ingurgitat, asijderea. S-ar putea sa asistam iarasi la o sesiune cu o sala mai mult goala.