Heiuș și David au fost internați în Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, după ce au participat la ședința BNP a PNL, la care a venit și senatorul Vergil Chițac, confirmat pozitiv la Covid-19. Acum ei vor părăsi spitalul, după încheierea formalităților legate de externare.

”Cel de-al doilea test a ieşit negativ. Suntem sănătoşi, atât eu, cât şi Adrian David”, a declarat deputatul Lucian Heiuş, pentru Agerpres.

Atât primarul municipiului Deva, Florin Oancea, cât şi fiica sa, Laura, au fost testaţi, vineri, în privinţa noului coronavirus, iar primul rezultat a fost negativ.

„După cele mai lungi zile din viaţa mea şi a Laurei a venit şi vestea cea mare. Rezultatul testelor: Negativ, pentru amândoi! Am sperat, ne-am rugat şi am învins! Acum vedem cu totul diferit viaţa, cu mult mai multă înţelegere şi aceasta este partea cea bună a acestei nefericite experienţe. Nu vă pierdeţi speranţa, prieteni! Împreună, cu credinţă şi bunătate, vom trece peste toate încercările vieţii! Vă îmbrăţişăm!”, a notat vineri primarul municipiului Deva pe pagina sa de Facebook.

Primarul Florin Oancea, administratorul public al oraşului, Adrian David, şi deputatul PNL Lucian Heiuş au fost depistaţi pozitiv, sâmbătă, 14 martie, la testul pentru infectarea cu virsul COVID-19 şi au fost internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

FOTO: Lucian Heiuș – Facebook

Citeşte şi:

Gică Hagi s-a resemnat: ”Gata cu Liga 1. Acest sezon este compromis”

Canotorii și canoiștii români, blocați în cantonament. ”Dacă îi trimitem acasă, la revedere Jocuri Olimpice!”

Lista celor 60 de centre de vânzare ale Societății de Transport București care vor rămâne deschise de luni

Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
HOROSCOP
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
RECOMANDĂRI