MENIU CAUTĂ
01 Dec. 2016 19:39

Distracție de 1 decembrie la munte. Românii au petrecut Ziua Națională pe pârtiile de pe Valea Prahovei

Distribuie

Distracție de 1 decembrie la munte. Românii, aflați în minivacanță în stațiunile montane, au avut parte de o zi autentică de iarnă, cu peisaje albe și omăt din belșug pe pârtiile de pe Valea Prahovei. La Predeal a nins astăzi, însă nu suficient cât zăpada să se depună.

În schimb, turiştii au găsit strat mare de omăt pe pârtia Clăbucet care a fost înzăpezită artificial. Pe întinderea de nea au alunecat toată ziua săniuţele, plăcile de snowboard şi schiurile.

Distracție de 1 decembrie la munte. Ziua Națională, sărbătorită pe pârtie

Sute de turişti au luat cu asalt pârtia Clăbucet şi s-au bucurat ca nişte copii de omăt. A fost o zi geroasă  la munte, cu – 5 grade celsius în termometre, însă frigul nu a mai fost simţit după ce derdeluşul a fost urcat pe jos.

Turiştii amatori de săniuş au avut parte şi de o surpriză astăzi. Au putut aluneca cu saniile pe toată pârtia deoarece la Predeal încă nu a fost deschis oficial sezonul de schi. De Ziua Naţională, mulţi au primit şi prima lor lecţie de schi, sub privirile entuziasmate ale părinţilor.

În minivacanţa de 1 Decembrie, turiştii pot practica sporturile de iarnă pe pârtiile din Azuga destinate începătorilor şi pe Clăbucet, în Predeal. Pe toate zăpada măsoară 40 de centimetri şi este produsă artificial cu ajutorul instalaţiilor.

Citește mai multe despre 1 Decembrie - Ziua națională a României, partie și Prahova pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii