MENIU CAUTĂ

Doar 360 de candidati au picat Bacul la ?Romana?

Distribuie

Prima proba orala de Bacalaureat a fost ?trecuta? cu succes de 98% din candidati. Cei mai ?destepti? absolventi de liceu s-au dovedit cei din judetul Mehedinti, unde au promovat toti, adica 100%.
l Azi, Bacalaureatul continua cu proba orala de limba moderna, proba eliminatorie: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, rusa, japoneza, latina, greaca si greaca veche.
l Absolventii de gimnaziu care au promovat examenul de Capacitate continua sa se inscrie pentru admiterea in liceu, pana luni, 2 iulie, ora 18.00. Din statisticile Inspectoratului Scolar Bucuresti, rezulta ca mai mult de 500 de absolventi cu medii peste 8,50 nu vor avea ?loc? in liceele de elita, iar cei cu media sub 7,00 nu vor mai putea ?prinde? decat un loc in scoala profesionala.
l Pana ieri, pentru liceele din Capitala se inscrisesera doar 130 de candidati din provincie, dar se apreciaza ca vor veni masiv in acest weekend. Majoritatea celor veniti din provincie s-au trezit ca scolile absolvite nu au trecut in fisa codul scolii, ceea ce face imposibila inscrierea. Alti 150 de ?provinciali? au fost nevoiti sa faca drumul inapoi din acest motiv. (Marina Dohi)

Citește mai multe despre cannes film festival pe Libertatea.

Comentarii