De Răzvan Mihalașcu,

În urma altercaţiei dintre cei patru copii, doi dintre ei au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, conform Agerpres.

Surse medicale citate de Tulceanoastră au precizat că cei doi tineri care au fost înjunghiați sunt în afara oricărui pericol. Unul dintre ei prezintă o plagă tăiată la nivelul hemitoracelui drept, iar celălalt o tăietură similară în partea stângă, plus alte două mici înțepături în antebraț și pe spate. Ambii vor rămâne internați sub supraveghere medicală.

Între timp, poliţiştii îi caută pe cei doi agresori, care au fugit de la locul incidentului.

„Se efectuează cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi stabilirea situaţiei de fapt, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe”, a precizat IPJ Tulcea.

FOTO: captură video Tulceanoastră

Citeşte şi:

Cum a explicat managerul Spitalului din Timișoara situația halucinantă în care un medic a dat examenul de specialitate, deși nu a terminat rezidențiatul

Reacție dură a șefei Casei de Sănătate în cazul medicilor mituiți de companiile pharma: „S-a pervertit actul medical! E timpul ca pacienții să nu fie ai medicilor, ci ai spitalelor”

INTERVIU | Les Knight, omul care vrea dispariția voluntară a omenirii pentru salvarea planetei: „România merge în direcţia corectă – mortalitatea e peste natalitate”

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine