Mergi direct la conținut »
Trabantul e la mare căutare, în Hunedoara, dar nu între colecționari. Ce apel a primit Poliția Locală din Deva
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Trabantul e la mare căutare, în Hunedoara, dar nu între colecționari. Ce apel a primit Poliția Locală din Deva

Trabantul e la mare căutare, în Hunedoara, dar nu între colecționari. Ce apel a primit Poliția Locală din Deva

Polițiștii locali din Deva, județul Hunedoara, au prins în flagrant doi bărbați în timp ce demontau mai multe părţi ale unui autoturism Trabant, suspecţii intenţionând ca piesele furate să ajungă ulterior la un depozit de fier vechi. Inițial, le-au ascuns lângă Spitalul Județean.

„Cei doi au demontat motorul, scaunul pasagerului, bara din faţă şi alte piese ale maşinii pe care le-au ascuns după tomberoanele de colectare a gunoiului menajer din zonă. Însă nu au avut norocul să plece cu prada pentru că au fost prinşi în flagrant de echipajul Poliţiei Locale Deva, ajuns la faţa locului în urma unei sesizări telefonice”, a declarat miercuri, 5 decembrie, purtătorul de cuvânt al Primăriei Deva, Dana Golea, citat de Agerpres.

Cei doi suspecţi au recunoscut, ulterior, că au plecat în oraş cu scopul de a face bani în urma vânzării pieselor din Trabantul vechi. Poliţia continuă cercetările în acest caz.

Află povestea Trabantului oferit de Simona Halep lui Ion Țiriac.


Citește și… Mircea Lucescu este pe picior de plecare de la naționala Turciei. Așteaptă ofertă din China


 

Close
Închide
  Close