Mergi direct la conținut »
Doi directori de la Facebook au plecat. Mark Zuckerberg: "Îmi va lipsi, cu adevărat, Chris"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Doi directori de la Facebook au plecat. Mark Zuckerberg: "Îmi va lipsi, cu adevărat, Chris"

Doi directori de la Facebook au plecat. Mark Zuckerberg: „Îmi va lipsi, cu adevărat, Chris”

Doi directori din cadrul companiei Facebook - Chris Cox, director de produs, şi Chris Daniels, director WhatsApp - au decis să părăsească această companie după mai mult de un deceniu.

Cox face parte din cercul apropiat al lui Mark Zuckerberg, fiind CEO şi cofondator al Facebook.

„De mai bine de un deceniu, am împărtăşit acelaşi mesaj în care am crezut Mark şi cu mine întotdeauna: istoria social media nu este încă scrisă, iar efectele ei nu sunt neutre. În rolul de creatori ai ei, trebuie să ne străduim să înţelegem impactul pe care îl are – tot ce e bun şi tot ce e rău – şi să muncim zilnic pentru a o îndrepta spre pozitiv, spre bine. Aceasta este cea mai mare responsabilitate a noastră”, le-a transmis Cox angajaților.

Voia să plece de câțiva ani

Zuckerberg a spus, la rândul lui, echipei că a discutat cu Cox ideea de a părăsi compania de câţiva ani. După 2016, el a fost de acord să rămână şi să lucreze pe anumite teme.

„Îmi va lipsi cu adevărat Chris, dar sunt foarte recunoscător pentru tot ce a făcut în construirea acestui loc şi pentru munca depusă în comunitatea noastră”, a precizat Zuckerberg.

Chris Daniels a coordonat WhatsApp după ce fondatorii seriviciului de mesagerie, Jan Koum şi Brian Acton, au părăsit anul trecut compania în urma multor neînţelegeri cu Zuckerberg.

Zuckerberg a spus despre activitatea lui Daniels că „este impresionantă diversitatea provocărilor pe care el ne-a ajutat să le depăşim”.


Un şofer este amendat la fiecare minut, din cauza vitezei excesive! Bucureștiul e pe locul întâi în topul amenzilor de circulație, în Covasna sunt cei mai puțini șoferi sancționați

Close
Închide
  Close