MENIU CAUTĂ
07 Noi. 2018 18:24

Doi fotbaliști români s-au bătut pe teren! Au continuat să se lovească după ce au fost eliminați. A fost nevoie de chemarea unui echipaj de poliție

Distribuie

Doi fotbaliști din România și-au cărat pumni și picioare până când poliția i-a despărțit. Incidentul s-a petrecut la un meci din județul Dâmbovița, cel mai "fierbinte" județ din țară când vine vorba despre incidentele de la nivelul ultimelor ligi, a anunțat dbonline.ro.

Partida Spicul Jugureni – Sportul Mogoșani, din seria Onoare Vest, a fost câștigată de oaspeți cu scorul de 3-1. În minutul 55, doi jucători, câte unul de la fiecare echipă, s-au luat la bătaie în urma unui fault de joc.

Arbitrul Mugurel Ciocmată i-a eliminat pe amândoi. Dar recalcitranții nu s-au potolit. Au continuat să se bată pe marginea terenului și n-a fost chip să fie despărțiți.

S-au calmat doar când a ajuns Poliția

Cei de pe margine au sunat la poliție și cei doi „cocoși” s-au potolit ca prin minune abia după ce echipajul a ajuns la fața locului. 

„Bătaia dintre cei doi a pornit din senin, în urma unui fault. Arbitrul i-a observat imediat că s-au luat la harță, după care a urmat imediat eliminarea lor de pe teren.

Trimiși în afara terenului, cei doi jucători au revenit din nou pe teren, dar în momentul când organele de odine au ajuns la stadionul ambii s-au calmat. Totul s-a petrecut în minutul 55 al meciului. După eliminarea celor doi meciul a continuat în cele mai bune condiții”, a declarat un martor al jocului de la Jugureni.

Dincolo de pedepsele sportive, cei doi vor plăti și contravențional pentru lupta lor. Într-un comunicat al Inspectoraului de Poliție Județean Dâmbovița se precizează că ambii jucători vor fi sancționați: „Persoanele implicate au fost identificate, urmând a fi sancționate contravențional, conform Legii nr. 61/1991, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”.


VIDEO/ Florin Busuioc a fost adus la un spital din București cu un elicopter SMURD. Primele imagini cu actorul înainte de a fi urcat în elicopter

Detaliul care a făcut diferența între viață și moarte, în cazul lui Florin Busuioc. „A contat enorm”

Caz emoționant! S-a trezit după 12 ani din comă. Cine a fost alături de el zi și noapte

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii