MENIU CAUTĂ
04 Sep. 2018 18:31

Un arbitru a fost luat la bătaie la un meci de fotbal din România: ”I-a dat o palmă de i-a sărit fluierul din gură!”

Distribuie

Un arbitru a fost luat la bătaie la un meci de fotbal din România: ”I-a dat o palmă de i-a sărit fluierul din gură!”.

În fotbalul mic din județul Dâmbovița nu trece nicio etapă fără o bătaie. Duminică, s-a întâmplat din nou. De data aceasta, victima a fost  Petre Crețu, arbitrul meciului Viitorul Răzvad – Cetatea Târgoviște, scor 0-2, din Liga 5, Seria Nord, a anunțat dbonline.ro.

Meciul a durat doar 65 de minute, fiindcă atunci un fotbalist și-a încercat cunoștințele de „sporturi de contact” cu arbitrul.

Un arbitru a fost luat la bătaie la un meci de fotbal din România: „I-a dat o palmă pe care o va ține minte multă vreme”

„Totul a degenerat în minutul 65 al jocului. Un jucător de la Răzvad când a fost sanționat cu cartonaș roșu a sărit pe arbitrul central și i-a aplicat o palmă pe care cred că o va ține minte mult timp de aici înainte. Supărarea jucătorului de la Viitorul a survenit din cauza faptului că a fost eliminat.

În momentul când a fost lovit arbitrului i-a sărit fluierul din gură.  Imediat, după ce a fost lovit, arbitrul a oprit jocul. Centralul întâlnirii mai oprise o dată partida și în momentul când în zona băncii tehnice a Răzvadului se aflau mai mulți oameni care nu erau trecuți în raportul de joc. E păcat că un joc frumos nu a ajuns până în minutul 90”, ne-a declarat un martor al meciului.


Citește și:

EXCLUSIV/Record chiar și pentru Guvernul Dăncilă! Ministrul Sănătății investighează investigatorii. Aceștia au descoperit că Spitalul Bagdasar-Arseni a folosit 15% din dezinfectanții necesari în sălile de operație!

Citește mai multe despre arbitru și palma pe Libertatea.

Comentarii