Mergi direct la conținut »
Doi morți și 50 de răniți în Malta, după ce un autobuz cu etaj a lovit crengile unui copac
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Doi morți și 50 de răniți în Malta, după ce un autobuz cu etaj a lovit crengile unui copac

Doi morți și 50 de răniți în Malta, după ce un autobuz cu etaj a lovit crengile unui copac

Doi oameni au murit și 50 au fost răniți, după ce un autobuz cu etaj, fără acoperiș, a lovit crengile unui copac dintr-o zonă turistică din Mata. Autobuzul supraetajat se deplasa în apropierea satului Zurrieq în momentul accidentului. Dintre oamenii răniți, 6 sunt în stare gravă.

Doi dintre oamenii loviți de crengi au murit pe loc, arată ministrul sănătății din Malta, Chris Fearne. Alte 50 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, scrie Agerpres.

Poliția nu a dezvăluit naționalitatea oamenilor morți, dar televiziunea de stat a artătat că ar fi vorba de un spaniol și un belgian.

Oamenii legii a precizat că trei dintre cei șase răniți grav sunt britanici – doi băieți de 6, respecitv 8 ani, și un bărbat de 44 de ani. Ceilalți trei răniți grav sunt o nemțoaică de 31 de ani, o femeie din Italia, în vârstă de 72 de ani și un bărbat de 35 de ani a cărui naționalitate nu este cunoscută în prezent. Alți 12 răniți sunt copii.

La volanul autobuzului se afla un cetățean maltez în vârstă de 24 de ani.

La începutul lunii februarie, un român a murit în Malta, în timpul unei furtuni, după ce un copac a căzut pe mașina în care se afla alături de iubita lui.


VIDEO. Interviu cu primul asgardian din România. Asgardia este prima națiune din spațiul cosmic

FOTO: EPA

Close
Închide
  Close