Mergi direct la conținut »
Doi muncitori români din Anglia au oprit un violator în serie! Autoritățile au pus o recompensă de 20.000 de lire sterline pe capul agresorului
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Doi muncitori români din Anglia au oprit un violator în serie! Autoritățile au pus o recompensă de 20.000 de lire sterline pe capul agresorului

Doi muncitori români din Anglia au oprit un violator în serie! Autoritățile au pus o recompensă de 20.000 de lire sterline pe capul agresorului

Doi muncitori români, Ion (21 de ani) și Marcel (40 de ani) au reușit să oprească planul mârșav al unui violator în serie, dar n-au izbutit să pună mâna pe el. Acesta a fost deconspirat și autoritățile britanice au anunțat că vor da 20.000 de lire sterline celui care va da un pont care va duce la prinderea periculosului infractor.

Joseph McCann, un tip în vârstă de 34 de ani, a fost arestat în 2008 pentru că a amenințat cu moartea un bătrân pe care a vrut să-l jefuiască. În 2017, justiția l-a eliberat, pe motiv că nu mai reprezintă un pericol pentru societate.

Dar acesta a răpit și a violat trei femei în doar patru zile. Inițial, a fost suspectat de două atacuri, însă acum este căutat și pentru un al treilea, produs pe 21 aprilie, în Watford, a notat dailymail.co.uk.

Victima a fost forțată să se urce într-un autoturism și dusă în numeroase locații în jurul orașului, timp de șase ore, înainte de a fi violată.

Poliția Metropolitană a emis și un apel pentru urmărirea lui McCann pentru alte două răpiri și violuri, după ce victimele au fost luate de pe stradă în Chingford și Edgware, în nordul Londrei, înainte de a fi violate.

Joseph McCann

Una dintre femei l-a lovit cu o sticlă în cap

Una dintre femeile răpite în nordul Londrei, în vârstă de 20 de ani, a reușit să scape, pe 25 aprilie, după ce l-a lovit cu o sticlă de vodcă în cap pe răpitor.

Prima femeie a fost răpită de pe o stradă din Chingford, joi, 25 aprilie, la ora 00.30. A doua femeie luată de pe o stradă în Edgware, 12 ore mai târziu, la 12:15.

Suspectul a vrut să rezerve o cameră la un hotel din Watford,  în jurul orei 13:00. Când s-a întors la mașină, în jurul orei 14.30, pe strada Osborne din Watford, s-a luptat cu cele două femei.

Una dintre femei a scăpat din mașină pe Osbourne Road și a reușit să caute ajutor într-un magazin din apropiere.

Doi muncitori români în construcții, Ion și Marcel, au pornit în urmărirea violatorului, după ce au auzit țipetele. Nu l-au prins, dar nici el nu și-a mai dus planul mârșav la capăt.

Violatorul căutat de autorități


FOTO&VIDEO | Moții salvatori ai tragediei aviatice din Apuseni au emigrat! Avem semnal GSM, drum asfaltat, dar au plecat oamenii care au făcut diferența în groaznicul accident de avion

Close
Închide
  Close