MENIU CAUTĂ

Doi părinţi din Bistriţa şi-au găsit băiatul mort în pat, la scurt timp după ce și-a serbat ziua de naștere

Distribuie

Doi părinţi din Bistriţa şi-au găsit băiatul mort în pat, atunci când s-au întors de la o nuntă.  Tragedia a avut loc în  Negrileşti, Bistrița-Năsăud și nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat cu tânărul de 26 de ani.

Acesta abia venise din Spania ca să-şi serbeze ziua de naştere împreună cu prietenii şi familia. Cristi Sîrb lucra ca şofer de TIR şi se stabilise în Spania, unde plecase pentru un trai mai bun. Băiatul avea grijă şi de familia sa din România, având grijă să nu le lipsească nimic, informează presa locală.

Băiatul abia împlinise 26 de ani la sfârşitul lunii august, îşi serbase ziua de naştere cu familia, iar astăzi urma să îşi cumpere biletul de avion pentru a se întoarce în Girona. Concediul i se termina în câteva zile. În cursul serii de ieri, Cristi  a mers acasă, s-a spălat și s-a pus la somn, potrivit Observator.tv. La ora 22:00, aproximativ, părinții săi au venit acasă, de la o nuntă. Aceștia au intrat în camera lui Cristi și l-au găsit fără suflare.

Citește și

Donald Trump i-a scris lui Klaus Iohannis. Liderul de la Casa Albă i-a cerut scuze președintelui României pentru anularea întâlnirii de la summit-ul NATO

 

Citește mai multe despre Bistrița, pat și Spania pe Libertatea.

Comentarii