Mergi direct la conținut »
Doi români din Italia au ajuns pe mâna poliției din același motiv: violențele conjugale
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Doi români din Italia au ajuns pe mâna poliției din același motiv: violențele conjugale

Doi români din Italia au ajuns pe mâna poliției din același motiv: violențele conjugale

Doi români stabiliți în Italia au avut mari probleme cu oamenii legii în preajma sărbătorilor, fiindcă nu și-au stăpânit nervii și și-au bătut consoartele.

Pe 26 decembrie, un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost ridicat de polițiști din apartamentul din Verona în care locuia, fiindcă și-a bătut soția, în vârstă de 25 de ani, a anunțat rotalianul.com.

Bărbatul agresiv n-a avut nicio problemă că martori la acest incident de o violență ieșită din comun au asistat chiar copiii lui! Femeia mai fusese bătută de soțul agresiv, dar a îndurat fără să-l pârască autorităților.

După violențele din a doua zi de Crăciun, femeia n-a mai rezistat. A fugit la prima secție de poliție, dar acolo n-a găsit pe nimeni, secția fiind închisă. A sunat la altă secție, care a preluat apelul și a venit la fața locului. 

Carabinierii au găsit-o pe femeie baricadată în propria bucătărie de teama unor noi reprize de „pugilism”. Soțul său a fost arestat imediat.

Concubinul violent

Un alt caz a avut loc la padova, cu puțin timp înainte de Crăciun. Un bărbat în vârstă de 42 de ani și-a bătut concubina cu care avea și copii până a trimis-o la urgențe. Femeia a avut nevoie de 15 zile de îngrijiri medicale.

Acest bărbat a „lucrat” fără martori. Astfel că s-a ales doar cu o interdicție fermă de a se mai apropia de casa femeii.


Micul geniu! Libertatea a vorbit cu Robert Zicman, copilul de 7 ani inclus în 1% cei mai inteligenţi oameni din lume! – FOTO

Close
Închide
  Close