Mergi direct la conținut »
O tânără din Bârlad a vrut să își facă selfie cu un urs de la ZOO. Cum a reacționat animalul
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O tânără din Bârlad a vrut să își facă selfie cu un urs de la ZOO. Cum a reacționat animalul

O tânără din Bârlad a vrut să își facă selfie cu un urs de la ZOO. Cum a reacționat animalul

O tânără din Bârlad, județul Vaslui, a vrut să își facă un selfie cu un urs de la Grădina Zoologică din oraș și, în acest sens, a sărit gardul de protecție, pentru a se apropia mai mult de adăpostul acestuia, moment în care animalul a atacat-o.

Băiatul care o însoţea a vrut să-i sară fetei în ajutor, dar a fost și el atacat de urs și rănit. Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Municipal de Urgenţă „Elena Beldiman” din Bârlad și sunt în afara oricărui pericol.

„Din păcate, în ciuda recomandărilor noastre repetate şi a mesajelor de avertizare afişate în incinta grădinii zoologice, sunt mulţi vizitatori care le ignoră şi se expun pericolului. Astfel de mesaje pe care noi le afişăm din dorinţa de a ne proteja vizitatorii nu sunt luate în serios de unii vizitatori teribilişti şi se ajunge în astfel de situaţii neplăcute”, a declarat directorul Grădinii Zoologice Bârlad, Adrian Cărăbăţ, pentru Agerpres.

În luna august, doi îngrijitori de la ZOO Brașov au fost atacaţi de un urs. A fost deschis dosar penal, în acel caz.

Intrarea de la Grădina Zoologică din Bârlad (FOTO - primariabarlad.ro)

Intrarea de la Grădina Zoologică din Bârlad (FOTO – primariabarlad.ro)


Citește și… Povestea femeii care a supraviețuit miraculos după ce a stat 24 de ore într-o fântână. A mers singură după ce salvatorii au scos-o din adâncul pământului


 

Close
Închide
  Close