De Dragoș Tănase,

Președintele american a declarat că rivalul său „a renunțat ca un câine”.

Replica lui Trump a venit la câteva zile după ce a spus că liderul statului islamic (IS), Abu Bakr al-Baghdadi, „a murit ca un câine” în timpul unei operațiuni militare americane din nord-vestul Siriei.

Vineri, domnul O’Rourke a spus că renunță la cursa pentru Casa Albă, deoarece campania sa nu are „mijloacele de a merge mai departe cu succes”, dar și după rezultatele slabe din sondaje.

„Deşi este dificil de acceptat, mi se pare acum evident că această campanie nu are mijloacele pentru a avansa cu succes”, a scris candidatul texan pe site-ul Medium.com, citat de Agerpres.

O’Rourke, fost congresman al Texasului, a fost extrem de critic față de Donald Trump după atacul armat petrecut în orașul său natal El Paso, în luna august, soldat cu 22 de morți.

El a numit vărsarea de sânge o „consecință” a retoricii anti-imigranți a domnului Trump, potrivit BBC.

O’Rourke, care a devenit foarte popular printre democraţi după ce a aproape a câştigat un mandat de senator în Texas în 2018, a precizat şi că nu va candida pentru Senat anul viitor, o decizie care probabil îi va dezamăgi pe unii din liderii partidului, comentează Reuters.

În cursa pentru învestitura democrată au mai rămas 17 candidaţi,

Citeşte şi:

Greta Thunberg, declarație acidă la adresa lui Donald Trump: Ar fi o pierdere de timp să îl ajut să înțeleagă schimbările climatice

ISIS confirmă moartea lui Al-Baghdadi și anunță cine este noul lider al mișcării Stat Islamic

Un nou pas spre destituirea lui Donald Trump. Camera Reprezentanților a votat o rezoluţie care stabileşte următorii paşi ai procedurii impeachment

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste