MENIU CAUTĂ

Donald Trump și Hillary Clinton au fost rugați să spună ce respectă unul la altul. Cum au răspuns | VIDEO

Distribuie

Donald Trump și Hillary Clinton au încheiat cea de-a doua dezbatere prezidențială pe ton amiabil. Cei doi candidați la alegerile prezidențiale din Statele Unite și-au făcut complimente la finalul unei înfruntări extrem de dure, după ce un alegator i-a rugat să spună ce respectă unul la altul, notează CNN.

A doua dezbatere s-a desfășurat într-o atmosferă extrem de tensionată. La început, cei doi nici măcar nu și-au dat mâna, așa cum este protocolul. Ulterior, au urmat atacuri extrem de dure pe diferite teme.

Finalul a fost însă unul surprinzător. Cei doi candidați au fost rugați de un alegător să spună ceva ce ”respectă unul la altul”. Rugămintea a fost primită cu râsete de public.

Clinton a descris solicitarea drept ”foarte corectă şi importantă” şi i-a evocat pe copiii lui Trump. ”Îi respect pe copiii săi. Copiii săi sunt incredibil de capabili şi devotaţi şi cred că acest lucru spune multe despre Trump”, a declarat candidata democrată.

Citește și: Hillary Clinton a câștigat a doua dezbatere, însă Trump a depășit așteptările

De partea cealaltă, Trump i-a mulţumit pentru ”complimentul foarte drăguţ” şi i-a făcut la rândul său unul. ”Nu renunţă. Nu cedează. Este o luptătoare și respect acest lucru”, a spus el.

La finalul dezbaterii, cei doi rivali au dat mâna şi s-au felicitat.

 

Citește mai multe despre Hillary Clinton și Alegeri pe Libertatea.

Comentarii