De Andreea Radu,

Una dintre femei era o maică superioară care lucra la un institut care ajută mamele din medii defavorizate. Ea a descoperit că este însărcinată în câteva săptămâni când s-a întors în Madagascar, țara ei de origine, potrivit Insider.

A doua femeie are 34 de ani și a aflat că este însărcinată după ce a ajuns la spital din cauza unor dureri severe de stomac. Ea a aparținut unei mănăstiri din Munții Nebrodi, din Sicilia, dar, după cele întâmplate, ea s-a mutat în Palermo pentru a se pregăti pentru naștere.

„Există consternare cu privire la acestă știre. Se pare că ambele femei se aflau în țările lor natale când au avut o formă de contact sexual. Amândouă au încălcat regulile stricte de castitate, dar bunăstarea copiilor lor este mai importantă acum”, a declarat o sursă din Biserica Romano-Catolică a declarat pentru agenția de știri italiană ANSA.

Aceeași sursă a precizat că în cazul celor două călugărițe a fost lansată o anchetă, dar cel mai probabil ele vor părăsi viața monahală.

De-a lungul istoriei Bisericii, au mai existat călugărițe au rămas însărcinate, iar în unele dintre aceste cazuri acest lucru s-a întâmplat după un act sexual neconsimțit.

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații
Recomandări

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații

În luna februarie a acestui an, revista pentru femei a ziarului Bisericii L’Osservatore Romano, a scris despre mai multe cazuri de abuz sexual comise de clerici asupra călugărițelor. Mai mulți copii se născuseră în urma abuzurilor, iar unele dintre măicuțe fuseseră obligate să avorteze.

Papa Francisc a confirmat acuzațiile, spunând că existând preoți și episcopi care au făcut asta. El a îndemnat membrii Bisericii Catolice să combată astfel de lucruri deosebit de grave.

Citeşte şi:

Recomandările culturale ale săptămânii. Documentarul audio românesc despre libertatea simțită acum 30 de ani la Căderea Zidului Berlinului și ce înseamnă ea pentru noile generații

Vedetele s-au întrecut în ținute sexy la MTV Europe Music Awards 2019. Dua Lipa a încins spiritele

Un Lamborghini abandonat într-un hambar a fost vândut cu 1,6 milioane de dolari

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur