Mergi direct la conținut »
O călugăriță ar fi fost abuzată de starețul unei mânăstiri din Satu Mare
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O călugăriță ar fi fost abuzată de starețul unei mânăstiri din Satu Mare

O călugăriță ar fi fost abuzată de starețul unei mânăstiri din Satu Mare

O călugăriță a ajuns la spital unde le-a povestit că ar fi fost abuzată de starețul unei mânăstiri din Satu Mare. Femeia îmbrăcată în straie monahale a spus că, după ce a fost batjocorită, ar fi fost lovită cu o rangă.

Cazul uluitor a ieșit la iveală după ce măicuța a călcat pragul Spitalului Județean Satu Mare ca să primească îngrijiri medicale, informează presasm.ro. Surse medicale au precizat că femeia ce purta straie monahale s-a plâns că ar fi fost abuzată fizic și apoi ar fi fost lovită cu o rangă.

După ce a fost consultată de medici, femeia a decis să părăsească spitalul, fără să i se facă investigații medicale suplimentare. Potrivit sursei citate, măicuța nu a depus plângere penală la Poliție, spunând doar că a fost agresată de „părintele stareț”.

Femeia a dispărut fără urmă. Identitatea ei ar fi greu de stabilit pentru că nu avea niciun act de identitate asupra sa când s-a prezentat la spital.

În noiembrie 2017, o măicuță susține că a fost bătută cu mătura de un fost polițist din Dej, județul Cluj. Călugărița de 79 de ani a ajuns la spital, după ce a fost stâlcită în bătaie de vecinul ei, care i-a reproșat că îi murdărește geamurile


Citește și VIDEO/Neurochirurgii avertizează: sunt mulți copii cu sistemul nervos atacat de boli ale sărăciei. Adolescenții au afecțiuni ”bătrânești”


 

Close
Închide
  Close