De Petre Dobrescu,

Fetele n-au fost despărțite de colegii care le-au văzut, ci au fost încurajate să continue lupta, în timp ce ei le filmau. Imaginile au devenit virale, a notat Vremea Noua.

Fetele, una în clasa a X-a, cealaltă în clasa a XI, locuiesc împreună la un internat și s-au certat pe menajul camerei.

„Am chemat diriginții, am sunat și Poliția de proximitate, elevele au fost trimise la psihologul școlii, unde timp de câteva ore au fost consiliate. Am stat și de vorbă cu ele.

Încercăm să le prezentăm consecințele unor asemenea violențe, să nu se ajungă la alte lucruri mai grave. Și polițistul de proximitate a stat de vorbă cu ele și le-a explicat consecințele problemelor de comportament.

Au fost convocați părinții. Unul dintre ei a și venit, așteptăm și pe celălalt părinte, ca să se ia măsuri și în familie referitor la comportamentul agresiv al elevelor.

Pentru fapta lor, vor fi sancționate cu scăderea notei la purtare. Cât privește elevii care au filmat și au distribuit pe rețele de socializare, au fost identificați, vor fi cercetați și sancționați cu scăderea notei la purtare.

Voi lua toate măsurile ca asemenea incidete regretabile să nu se mai repete”, a spus Gheorghe Pricop, directorul Liceului „Mihai Eminescu” din Bârlad.


Citeşte şi:

Viorica Dăncilă, cu câteva ore înainte de votul pe moţiunea de cenzură: „Nu va trece!”. Premierul îl acuză pe Iohannis că vrea şi „Parlamentul lui”

Reacții la ofensiva turcă în Siria. ONU cere ”cruțarea” civililor, Comisia Europeană solicită ”reținere”, Germania condamnă ferm atacul

Incident grav la stația de metrou 1 Mai. Un bărbat a fost târât de tren după ce a fost prins în uși!

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!
GSP.RO

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism