Dragnea: Administraţia Naţională de Meteorologie ar trebui militarizată

21 aprilie 2017 22:26

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Focşani, că Administraţia Naţională de Meteorologie a fost tot timpul o „ţintă” a altor instituţii. Conform liderului msocial-democrat, acest lucru nu trebuie să se mai întâmple și a declarat că poate ANM ar trebui „militarizată”, pentru că este o instituţie de „maximă securitate naţională”.

„A fost şi ANM ţintă de ani de zile. O ştiţi foarte bine, că ne mai întâlneam la Comitetele pentru situaţii de urgenţă. Nu va mai rămâne această ţintă. Este o instituţie care poate ar trebui gândită să fie militarizată, pentru că este o instituţie de maximă securitate naţională. ANM nu este o joacă şi nu poate fi lăsată la îndemână oricăror capricii”, a spus Liviu Dragnea, conform Digi 24.

Afirmaţia a venit în contextul unei discuţii purtate de Liviu Dragnea şi un director din cadrul ANM, într-o conferinţă alături de ministrul Agriculturii, Petre Daea, în care reprezentantul ANM s-a plâns că instituţia furnizează informaţii în regim gratuit tuturor celorlalte instituţii.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro