MENIU CAUTĂ
01 Mai. 2018 20:56 , de Valentina Postelnicu

Dragnea, atac la operatorii de telefonie mobilă, în urma unor probleme cu plata taxei de pod Feteşti: ”Mi se pare inadmisibil”

Distribuie

Dragnea, atac la operatorii de telefonie mobilă: ”Mi se pare inadmisibil ca într-o zi cu trafic atât de intens să existe probleme cu plata taxei de pod, la Fetești, prin SMS”, a scris președintele PSD, într-o postare pe Facebook. El se întreabă, retoric, dacă în contractul dintre Compania de drumuri (CNAIR) și operatorii de telefonie mobilă nu există și niște obligații de ambele părți și promite că ”azi-mâine vom afla cu toții”, pentru că explicațiile trebuie să fie publice.

UPDATE 21.30: Președintele PSD a ținut să le mulțumea agenților de la Poliția Rutieră „pentru eforturile deosebite făcute azi pentru fluidizarea traficului”, făcând precizări privind postarea anterior.

„Nu știu cum a fost în alte zone, însă pe drumul dinspre mare spre București se circulă destul de bine, ținand cont de numărul uriaș de mașini. Eu chiar acum intru în București și am facut doar două ore! Pentru a nu primi critici sau amendă, că scriu mesaje fiind la volan, vreau să vă spun că eu dictez mesajele și Irina le postea? Și acum să vedem cum e traficul prin București!”, a mai scris Liviu Dragnea, în același mesaj în care critică operatorii de telefonie mobilă.


Președintele PSD a postat marți seară un mesaj pe pagina de Facebook.

”Am primit multe mesaje astăzi de la oameni care se întorceau de la mare, pe Autostrada Soarelui, că nu pot plăti taxa de pod la Fetești prin SMS, deoarece sistemul nu funcționează. Mi se pare inadmisibil ca într-o zi cu trafic atât de intens pe autostradă să existe probleme cu sistemul de plata. Totusi, mă întreb și eu, contractul dintre Compania de drumuri(CNAIR) și operatorii de telefonie mobilă nu conține și niște obligații de ambele părți? Cetățenii care nu au nicio vină nu trebuie protejați?”, a scris Dragnea.

Ulterior, liderul social-democrat a răspuns și la comentariile pe care internauții le-au postat. Unul dintre aceștia l-a întrebat pe Liviu Dragnea când a plătit personal ultima oara taxa de pod la Fetești?

”Vineri am plătit. Personal, pentru că am fost la volan”, i-a răspuns președintele PSD. El a postat chiar și o poza cu sms-ul dat în rețeaua Vodafone.

La un alt comentariu, Dragnea a ținut să punctele că problema cu plata taxei prin SMS este a operatorilor de telefonie. ”Înțeles că problema este la operator, de această dată. Dar azi-mâine vom afla cu toții, pentru că explicațiile trebuie să fie publice”, a spus el.

O persoană i-a cerut să facă autostrăzi, răspunsul lui Liviu Dragnea fiind: ”Lucrăm la asta! Sper ca în scurt timp să apară și rezultatele!”.

Zeci de mii de români sunt așteptați să plece de pe litoral, unde și-au petrecut minivacanța de 1 mai. Marți seară, un accident rutier a avut loc în urmă cu puţin timp la Lehliu, pe sensul Constanţa-Bucureşti. Traficul a fost blocat în zonă, și deviat prin Drajna. Coada de maşini s-a întins pe şase kilometri.


Citește și: Germania, țara cu cei mai mulți români exploatați sexual. Avem 10 milioane de români plecați în străinătate


Citește mai multe despre Autostrada Soarelui, cnair, sms, taxa Fetesti și telefonie mobilă pe Libertatea.

Comentarii