Mergi direct la conținut »
LIVE VIDEO/ Pentru toți cei care n-au reușit să ajungă la mare de 1 Mai! Libertatea vă arată LIVE, 24 de ore din 24, ce se întâmpă la Mamaia și în Vama Veche
Ştiri Libertatea > Ştiri > LIVE VIDEO/ Pentru toți cei care n-au reușit să ajungă la mare de 1 Mai! Libertatea vă arată LIVE, 24 de ore din 24, ce se întâmpă la Mamaia și în Vama Veche

LIVE VIDEO/ Pentru toți cei care n-au reușit să ajungă la mare de 1 Mai! Libertatea vă arată LIVE, 24 de ore din 24, ce se întâmpă la Mamaia și în Vama Veche

URMĂRIŢI AICI IMAGINI LIVE DIN MAMAIA [libvideo id="2245145"]

URMĂRIŢI AICI IMAGINI LIVE DIN VAMA VECHE


Libertatea vă arată LIVE, 24 de ore din 24, ce se întâmpă la Mamaia și în Vama Veche, începând din acest moment! În caz că n-ai ajuns la mare și ți-e dor, ori dacă ești în altă stațiune și vrei să vezi cam ce se întâmplă la polii distracției de pe litoral, acum o poți face cu un simplu click!

O camera LIVE a fost amplasată la Mamaia, chiar pe hotelul Savoy, într-una dintre cele mai frumoase zone ale stațiunii, cealaltă la Vama Veche și surprinde exact ”inima” celebrei stațiuni, vestită pentru nonconformismul turiștilor ce-o frecventează, dar și pentru petrecerile care se prelungesc, adesea, mult după răsăritul soarelui. Camera e amplasată pe hotelul ”La John”

Și, da, puteți vedea răsăritul așezați comod pe canapea, iar în nopțile în care vă bântuie vreo insomnie, puteți asculta valurile cum se sparg de mal, în special accesând camera amplasată în stațiunea Mamaia.

În orice caz, marea e acum mai aproape de voi decât oricând! Puteți verifica oricând cât e de însorit sau de aglomerat în stațiunea voastră preferată, ba, le puteți transmite și prietenilor care au plecat prin străinătate și cărora le e dor de marea noastră, că se pot uita să vadă dacă e la fel de albastră cum au lasat-o la plecare.

Un alt moment spectaculos în care n-ar trebui să ratați transmisiile LIVE este cel al furtunii pe mare. Un adevărat spectacol de care nu ai parte în fiecare zi. Așa că, nu uitați să va conectați! 24 de ore din 24, 7 zile din 7, am deschis, pentru voi, o fereastră spre mare. Bucurați-vă de ea!

URMĂRIŢI AICI IMAGINI LIVE DIN MAMAIA

URMĂRIŢI AICI IMAGINI LIVE DIN VAMA VECHE

Close
Închide
  Close