MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 17:17 , de Valentina Postelnicu

Dragnea, despre demiterea Laurei Codruța Kovesi: Tudorel Toader este unul din cei mai îndreptăţiţi oameni pentru a lua o decizie

Distribuie

Liviu Dragnea a spus, vorbind despre demiterea Laurei Codruța Kovesi, că „Tudorel Toader este unul din cei mai îndreptăţiţi şi informaţi oameni din România în acest moment pentru a lua o decizie argumentată”. Dragnea nu a dorit să comenteze dacă el consideră că șefa DNA mai trebuie să rămână în funcție.

Dragnea a fost întrebat dacă ministrul Justiției, Tudorel Toader, ar trebui să ceară joi revocarea procurorului şef DNA, Laura Codruţa Kovesi. Liderul PSD a arătat că aşteaptă ca ministrul să facă ceea ce crede, iar decizia să fie argumentată „într-un fel sau altul'.

'Eu mă aştept să facă ceea ce crede că trebuie făcut şi să fie condus de bunul simţ şi de experienţa pe care o are şi de ceea ce se întâmplă în societate şi în sistemul de justiţie. Eu cred că este unul din cei mai îndreptăţiţi şi informaţi oameni din România în acest moment pentru a lua o decizie argumentată într-un fel sau altul', a spus Dragnea.

Întrebat dacă el consideră că Laura Codruţa Kovesi mai e îndreptăţită să conducă DNA, Dragnea a răspuns: „Nu vreau să vorbesc despre asta'.

Laura Codruța Kovesi va susține o conferință de presă, la sediul DNA, la 19:30. Conferința de presă a procurorului-șef al DNA vine în contextul scandalului în care este implicată insituția pe care o conduce și DNA Ploiești, condusă de procurorul-șef Lucian Onea.

Citește și: EXCLUSIV / Victor Negrescu: Democrația românească și statul de drept funcționează. Recomandările Comisiei se referă la o percepție

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii